İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman
İzmir / Gaziemir Makro Osgb Ltd. Şti.

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİNDE GÖREV ALACAK İŞ GÜV. UZMANI ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ, - A veya B veya C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIK SERTİFİKASINA SAHİP OLAN , - OSGB SEKTÖRÜNDE EN AZ 1 YIL TECRÜBESİ BULUNAN , -AKTİF ARAÇ KULLANABİLMEK,(SADECE EHLİYETİ OLMAK DEĞİL TEK BAŞINA ARAÇ..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli kargo taşımacılığı alanında lojistik ve güvenlik hizmetleri faaliyetleri göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma,işleme,saklama,AT..

İzmir / Bornova Lufthansa InTouch

Sind Sie fasziniert von der Luftfahrt? Haben Sie darüber hinaus Freude, Kunden in ihrer Reiseplanung an die unterschiedlichsten Orte der Welt zu unterstützen und zu beraten? Dann freuen wir uns auf Deine vollständigen Bewerbungsunterlagen (Anschreiben, Lebenslauf, Arbeitszeugnisse). Für..

İzmir / Konak Green Lojistik

GENEL NİTELİKLER; • İş Kanunu ve SGK mevzuatı hakkında bilgi sahibi, • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Personel özlük işleri, bordrolama, puantaj süreçlerinde deneyim sahibi, • Minimum beş yıl İnsan Kaynakları ve İdari İşler konusunda deneyimli • MS Office..

Lojistik Depo Sorumlusu , Lojistik lisans veya önlisans mezunu, Depo Yönetimi konusunda Min 2 Yıl deneyimli, Sonuç odaklı çalışabilen Excel ve raporlama Yeteneği yüksek Takım çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği güçlü Organizasyon becerisi yüksek, Es..

İzmir / Tümü Cobol Su Arıtma Ltd Şti.

Cobol Mühendislik, 2000 yılından beri Su & Atıksu Arıtımı odaklı olarak Çevre Teknolojileri alanındaki sorunların çözülmesinde endüstriyel kurumlara tam hizmet sağlamakta ve bu alanda güvenilir çözüm ortağı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Cobol Mühendislik Çevre ve Proses Teknolojileri alanınd..

İzmir / Konak Green Lojistik

GENEL NİTELİKLER; • İş Kanunu ve SGK mevzuatı hakkında bilgi sahibi, • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Personel özlük işleri, bordrolama, puantaj süreçlerinde deneyim sahibi, • Minimum beş yıl İnsan Kaynakları ve İdari İşler konusunda deneyimli • MS Offic..

HASTANE EKİPMANLARI ALANINDA ÜRETİM YAPAN ANKARA MERKEZLİ FABRİKAMIZA BAĞLI ÇALIŞACAK BÖLGE SATIŞ SORUMLULARI ARAMAKTAYIZ. Adaylarda; GENEL NİTELİKLER  Üniversite mezunu,  Hastane Ekipmanlarının Tanıtım ve Satış aşamalarında minimum 2 yıl d..

İzmir / Balçova Arce Yazılım

- İnternet reklamcılığı konusunda 2 yıl deneyimli, - Web analytics araçları kullanımında uzmani, - Takım oyuncusu, enerjik ve çözüm odaklı, - Müşteri hesabı yönetmiş, hesap kurulumu ve optimizasyonu konusunda başarısını kanıtlamış, - Retargeting, Sosyal medya ve Display adver..

İzmir / Balçova Arce Yazılım

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, tercihen grafik tasarım menzunları Alanında en az 2 yıl deneyimli Detaycı, sorumluluk sahibi ve takım çalışmasına uyumlu Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign programlarını ileri seviyede kullanabilen Photoshop ve InDesign’ın web a..