İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman
İzmir / Tümü Udora Teknoloji

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin tercihen İktisat, Matematik, Ekonomi veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, Muhasebe programlarını aktif olarak kullanmış, MS Office (özellikle Excel) programlarını iyi derecede bilen, Mali İşler ve muhasebe-finansman konusunda..

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Şantiyede tam zamanlı görevlendirilecek c sınıfı iş güvenliği uzmanı alınacaktır...

İzmir / Gaziemir Makro Osgb

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİNDE GÖREV ALACAK İŞ GÜV. UZMANI ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ, - A veya B veya C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIK SERTİFİKASINA SAHİP OLAN , - OSGB SEKTÖRÜNDE EN AZ 1 YIL TECRÜBESİ BULUNAN , -AKTİF ARAÇ KULLANABİLMEK,(SADECE EHLİYETİ OLMAK DEĞİL TEK BAŞINA ARAÇ..

İzmir / Gaziemir Bmb Technology

BMB Su Arıtma, Türkiye'de kurulmuş bir firma olup Türk, Amerikan & Fransız girişimciler tarafından yönetilen , nano teknolojik su arıtma cihazları ve sistemleri üreticisidir. 2006 yılında kurulan firmamızın hedefi su arıtma teknolojilerinde global lider olmaktır. *Üniversitelerin iktis..

İzmir / Bornova Alsancak Unlu Mamuller

INDUSTRIAL CONTROLLER Required qualifications: - Bachelor’s degree in Industrial Engineering from a reputable university, - Preferably experience in controlling, budgeting and reporting for a manufacturing company, - Good command of written and spoken English, - ..

İzmir / Bayraklı Gregor Dijital Reklam Ajansı

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK SATIŞ PAZARLAMA TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR. MAAŞ VE SOSYAL HAKLAR YÜZYÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR...

İTHALAT İHRACAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA MALİYET HESAPLAMA KONUSUNDA DENEYİMLİ İLERİ DÜZEYDE EXCELL BİLGİSİ OLAN BAY ELEMAN ALINACAKTIR...

İzmir / Konak Ags Yazılım

.NET platformunda ASP.NET (C#) yazılım dilinde uzman, web tabanlı uygulama geliştirmede deneyimli, Yeni teknolojileri takip eden ve ASP.NET MVC konusunda bilgi sahibi, HTML 5, CSS(CSS3), JavaScript, Ajax ve jQuery konularında deneyimli, XML, JSON, Web Services konularında bilgili,..

İzmir / Tümü SHELL PETROL A.Ş

SHELL PETROL A.Ş.’NİN İZMİR GÜZELBAHÇE'DE ACENTA MODELİYLE ŞLETİLEN KENDİ AKARYAKIT İSTASYONUNA ÖN SAHA SATIŞ ELEMANI & MARKET SATIŞ ELEMANI ARAMAKTAYIZ. - Tercihen Lise ve dengi okullardan mezun, - Askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl ..

İzmir / Konak Ulusan Sağlık Ltd Şti

Güzellik merkezimizde liderlik yapabilecek, konusunda deneyimli, iletişimde çok iyi olan uzman estetisyen arıyoruz...