İzmir İş İlanları

Şehir: İzmir
İzmir / Menemen Menemen Su Özel Güvenlik

GÜVENLİK DERSHANESİNDE İLK YARDIM DERSİ VEREBİLECEK ALANINDA YETKİLİ BAY VEYA BAYAN..

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA; BUCA GAZİEMİR KARABAĞLAR AYRANCILAR TORBALI GÜZERGAHLARINDA İKAMET EDEN ÜRETİM BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK VASIFSIZ PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR...

İzmir / Konak Stg Grup İletişim

TÜRK TELEKOM YETKİLİ ŞUBESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE MAAŞ+YEMEK+SİGORTA+YÜKSEK PRİM İMKANLARIYLA ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR...

İzmir / Çeşme KOMŞU FIRIN

Toplum için en doğru, sağlıklı ve lezzetli ürünleri modern mekânlarda tüketici ile buluşturan, yeni nesil fırıncılığın simgesi Komşufırın bünyesinde görevlendirilmek üzere; Ekip arkadaşları ile uyum içerisinde çalışacak, Fırının genel düzeni, ürün hazırlanması, sunumu, kasa vb. g..

Otomotiv yedek parça alanında dünya devlerinden olan şirketimizin İzmir tesisisinde görev yapmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip "Döküm Operatörü" aranmaktadır. Meslek Yüksek Okullarının ya da Meslek Liselerinin Döküm bölümlerinden mezun, Üretim yapan Endüstriyel işletmelerin Dö..

Otomotiv yedek parça alanında dünya devlerinden olan şirketimizin İzmir tesisisinde görev yapmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip "Elektrik Bakım Teknisyeni" aranmaktadır. *EML / MYO Elektrik / Elektrik Elektronik / Mekatronik / Otomasyon vb bölümlerinden mezun, *Üretim yapan En..

İzmir / Foça CARREFOURSA

İzmir Foça'da bulunan CarrefourSA Mini mağazalarımızda sezonluk olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ü..

İzmir / Bayraklı Gazpro

FİRMAMIZ 2012 YILINDA KURULMUŞTUR. DOĞALGAZ SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEDİR EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YARATACAK ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE İZMİR MENEMEN İLÇESİNDE BULUNAN A 101 MARKETLER ZİNCİRİNİN DEPOSUNDA ÇALIŞACAK BAY DEPO PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA ŞARTLARI * 08:30 -18:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞMA * 1 SAAT YEMEK 1 SAAT ÇAY MOLASI * GÜNDE 7,5 SAAT ÇALIŞMA * AS..

İzmir / Tümü Atasan İzolasyon Doğalgaz

İzmir, Aydın illerinde çalıştırılmak üzere En az lise, tercihen üniversite mezunu, Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistem..