İzmir İş İlanları

Şehir: İzmir
İzmir / Buca Ağaoğlu Ticaret

ofisimizde çalışmak üzere bayan eleman alınacaktır...

İzmir / Konak Otelfiyat.com

İdeal Tur Turizm A.Ş. Bünyesinde faaliyet gösteren Türkiyenin Önde Gelen Online Otel Satış Portallarından Otelfiyat.com İzmir Bölge Satış Müdürlüğü için Takım Arkadaşları arıyor. Pozisyon Adı: Otel Satış Temsilcisi (Yarı Zamanlı) Aranan Nitelik..

FİRMAMIZ FMS SERVİS GRUP BÜNYESİNDE TEMİZLİK PERSONELİ OLARAK ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARANIYOR. GENEL NİTELİKLER 23-40 YAŞ ARASI ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ SABIKA KAYDI VE ADLİ DAVA SORGUSU OLMAYAN TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU EN AZ 1 YIL DENEYİMLİ TAKIM ARKA..

FİRMAMIZ FMS SERVİS GRUP BÜNYESİNDE Fabrika da TEMİZLİK PERSONELİ OLARAK ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARANIYOR. GENEL NİTELİKLER 23-40 YAŞ ARASI ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ SABIKA KAYDI VE ADLİ DAVA SORGUSU OLMAYAN TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU EN AZ 1 YIL DENEYİM..

İzmir / Gaziemir Pfw Havacılık Sanayi

GENEL NİTELİKLER Havacılık Sanayinde Ege Serbest Bölge'de ( ESBAŞ) Airbus ve Boeing firmaları için yapısal parçalar ve boru sistemleri üreten firmamızda “Boya Operatörü” olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aranmaktadır. • Meslek Yüksekokulu ..

ısuzu yetkiki servisi- konusunda deneyimli yedek parça personeli alınacaktır..

İzmir / Karşıyaka Pir Nakiş

MENEMENDEKİ FABRİKAMIZA VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK 35 YAŞINI AŞMAMIŞ VASIFSIZ BAY-BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. KARŞIYAKA-ÇİĞLİ-MENEMEN BÖLGESİNDE OTURANLAR TERCİH EDİLECEKTİR...

İzmir / Tümü Competence Call Center

Competence Call Center Almanca Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor. Aufgaben im Überblick: • Kompetenter telefonischer und schriftlicher Kundenservice • Mit Sympathie und Engagement für zurfriedene Kunden und Kundinnen sorgen Was wir erwarten:..

İzmir / Kemalpaşa Torman

Firmamız bünyesinde Tezgah Operatörü olarak yetiştirilmek üzere "ÜRETİM ELEMANI'' (VASIFSIZ BAY) personel alınacaktır. - Adayların, askerlikle ilişiğinin olmaması gerekmektedir. - Adaylarda aranılan asgari eğitim seviyesi ilkokuldur. - Basmane, Bornova, Altındağ, Çamd..

• Tercihen Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise mezunu veya Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun, • Plastik enjeksiyon üretiminde, enjeksiyon proses parametreler, plastik hammaddeleri konusunda minimum 10 yıl tecrübeli, • Plastik enjeksiyon üretim başlangıcından sonuna kada..