İzmir İş İlanları

Şehir: İzmir

Düzenli ve planlı çalışabilecek Diksiyonu düzgün Bilgisayar kullanabilen Yönetici asistanı olarak çalışacak bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

MENEMENDEKİ FABRİKAMIZA VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK 35 YAŞINI AŞMAMIŞ VASIFSIZ BAY-BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. KARŞIYAKA-ÇİĞLİ-MENEMEN BÖLGESİNDE OTURANLAR TERCİH EDİLECEKTİR...

KUMAŞ SATIN ALMA UZMANI • Üniversitelerin Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun, • Örme Kumaşlar konusunda deneyimli, • Tercihen kumaş araştırma, "koleksiyon/üretim", Kumaş tedarikçileri ve Kumaş test süreçlerinde bilgi sahibi, • Müşteri, kalite ve süreç odaklı ..

•Ürün teklifi hazırlayabilecek,gelen siparişleri takip edecek, sisteme veri girişlerini yapacak, •Stok, İrsaliye takibi yapabilecek, muhasebe ile entegreli çalışacak •Yan sanayi,ithalat ve imalat biriminin koordinasyonunu sağlayacak, evrak takibini gerçekleştirecek •Microsoft Offic..

PASTAL UZMANI -Tercihen Meslek Yüksek Okullarının Tekstil Bölümlerinden mezun, -Örme penye kumaşta deneyimli, -Kesim bilgisi olan, -Kesim Asortisi konusunda tecrübeli, -Assyst programı kullanabilen, -Gemini Pastal yapma programını çok iyi derecede kullanabi..

İzmir / Kemalpaşa Arkas Holding

En az lise mezunu, Sahada aktif olarak çalışabilecek ve açık alan şartlarına uyum sağlayabilecek, MS Office programlarını kullanabilen, İzmir'de ikamet eden, Kemalpaşa-Sütçüler lokasyonunda çalışabilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış, İş Tanımı: ..

İzmir / Bornova Ayakkabı Havuzu

Depo düzeninden sorumlu olacak ; stok takibi yapacak , ürünlerin paketlenmesi ve sevkiyatının hazırlanmasına yardımcı olacak , mal kabul yapacak depo personeli alınacaktır. MS Office programlarına hakim Sorumluluk bilinci yüksek , iş disiplinine sahip , dikkatli ve özenli olunması..

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE TORBALI AYRANCILAR DA BULUNAN SÜPERPAK AMBALAJ FABRİKASINDA ÜRETİM DESTEK PERSONELİ OLARAK ÇALIŞACAK BAY PERSONELLER ALINACAKTIR. GENEL NİTELİKLER; * 23-45 YAŞ ARALIĞINDA * EN AZ İLKOKUL MEZUNU * ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ * ÇALIŞMAYA E..

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE GAZİEMİRDE BULUNAN CMS JANT FABRİKASINDA ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GENEL NİTELİKLER: * EN AZ İLKOKUL MEZUNU * 23-45 YAS ARALIĞINDA BAY PERSONEL * ÇALIŞMAYA ENGEL SAĞLIK SORUNU OLMAYAN * SABIKA SİCİL KAYDI OLMAYAN * ..

İzmir / Narlıdere SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. NARLIDERE (NARBER KONUTLARI KISMINDA) PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; ..