Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa
Manisa / Salihli İkiler Metal Sanayii

SAÇ - METAL İŞLERİNDEN ANLAYAN TECRÜBELİ ELEMAN ALINACAKTIR. MÜRACATLARIN ŞAHSEN YAPILMASI RİCA OLUNUR. İKİLER METAL SANAYİİ..

Manisa / Tümü Tur-Ay Kimya

• İŞ TANIMI İzmir ve bölgesinde görev yapacak, görev alanı içerisinde yer alan firmalara rutin ziyaretler düzenlemek, müşteri ürün taleplerini yönlendirmek, mevcut müşteri portföyünü geliştirmek ve takip etmek. Gerçeklestirdiği ziyaretlerin günlük veya anlık raporlamalarını amirine yap..

Manisa / Merkez MODERN AMBALAJ

Oluklu Mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamız Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San.ve Tic.A.Ş ' de çalışacak Kalite Kontrol Personeli alınacaktır. * En az lise , tercihen MYO mezunu, * Kalite kontrol konusunda en az 1 yıl deneyimli, * Askerlik görevini yapmış, * Va..

Manisa / Merkez Gökarslan Tarım Ltd Şti

eski foça / bağarası subesi ve manisa şubesi için deneyimli/deneyimsiz ziraat mühendisi olarak çalışacak arkadaşlar arıyoruz.....

55 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

Manisa / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakend..

Güvenlik sektöründe Dünyanın en büyük şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın, Manisa'daki projelerimizde görevlendirilmek üzere ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ alınacaktır. . Aranan Nitelikler Diksiyonu düzgün, Askerlik hizmetini tamamlamış, 5188 Sayılı Kan..

Manisa / Salihli HALKA GRUP

22 Mart 15 Nisan aralığında Salı pazarı ve bu gibi mağazalarda 10:00 ve 19:00 saatleri arası çalışacak Bayan Stant Hostesi aranmaktadır. Günlük ücret 55 TL Sigortasız personel çalıştırılmamaktadır...

Manisa / Merkez Klimasan

Dünya’nın en büyük ticari soğutucu şirketlerinden olan Metalfrio | Solutions grubunun Manisa’da kurulu bulunan Klimasan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; Endüstri Meslek Lisesi ve/veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü mezunu, Elektrik bakım konusunda en az 3 yıl deneyimli,..

Manisa / Tümü Yigit Oto Bakım Ürünleri

AKARYAKIT İSTASYONLARINA, KENDİ MARKAMIZ ÜRÜNLERİNİ SATACAK, DENİZLİ, AYDIN,MANİSA BÖLGELERİ NE BAKACAK, EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ, TEMİNAT YA DA KEFİL GÖSTERECEK, SRC 4 BELGELİ, B SINIFI EHLİYET SAHİBİ, AYNI ZAMANDA TÜCCAR PLASİYER OLARAK ÇALIŞABİLECEK SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR...