Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU MEKANİK BAKIM ELEMANLARI ALINACAKTIR...

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SANAYİ TİPİ KAZANCI BELGESİ OLAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU KAZAN ELEMANLARI ALINACAKTIR...

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU ELEKTRİK BAKIM ELEMANLARI ALINACAKTIR...

FİRMAMIZIN ÜRETİM BÖLÜMÜNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ İLKÖĞRETİM MEZUNU VASIFSIZ ERKEK ELEMANLAR ALINACAKTIR...

Aranan özellikler; 1)Daha önceden pazarlama Bolge sorumluluğu vs özellikli iste çalışmış 2)Deneyimlive sorumluluk sahibi 3)Diksiyonu düzgün ve ikna kabiliyeti olan4 4)Büyük arac kullanımı ve sıcak satış tecrübesi olan 5)E sınıf ehliyet ve src belgesi 6)Seyehat en..

Manisa / Salihli Kanıl Madencilik Ltd

DAMPER TECRÜBESİ OLAN EGE BÖLGESİ SINIRLARINDA ÇALIŞACAK USTA TIR ŞOFÖRLERİ ARANMAKTADIR...MAAŞ+MAZOT PRİMİ+HARCIRAH..

GENEL NİTELİKLER Manisa Salihli ilçesinde beton şantiyesinde çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız. Mikser aracı kullanma tecrübesi olan gerekli belgelere sahip Askerlikle ilişiği bulunmayan Takım çalışmasına yatkın,..

GENEL NİTELİKLER Manisa .SALİHLİ ilçesinde beton üretim şantiyesinde çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız. pompa operatörlük belgesi olan, gerekli ehliyetlere sahip Askerlikle ilişiği bulunmayan Takım çalışmasına yatkın,..

Manisa / Merkez MODERN AMBALAJ

Muradiye Organize Sanayi Bölgesinde kurulu fabrikamız Modern Ambalaj bünyesinde çalışacak aşağıdaki özelliklere sahip Mekanik Bakım Elemanları alınacaktır. - Meslek Lisesi mezunu - Askerlik görevini tamamlamış - Vardiyalı çalışabilecek..

Manisa / Merkez MODERN AMBALAJ

Klişe Baskı Elemanı olarak Manisa 'da kurulu fabrikamızda çalışacak elemanlar alınacaktır. - En az Lise mezunu - Askerliğini yapmış, - Microsoft Office Programlarını kullanabilen - Vardiyalı çalışabilecek,..