Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa
Manisa / Merkez Ebrar

MANİSA'DA BULUNAN TURİZM OFİSİMİZ'DE SALI ÇARŞAMBA PERSEMBE CUMA GÜNLERİ CALL CENTER ( ÇAĞRI MERKEZİ) CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ İZMİR DİKİLİDE BULUNAN TESİSİMİZDE PROJE DANIŞMANLIGI YAPACAK 18-30 YAŞ DİKSİYONU DÜZGÜN KONUŞMAYI SEVEN İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ..

Manisa / Akhisar Novakent

İkna kabiliyeti yüksek,iletişim yönü güçlü,diksiyonu düzgün, Dış görünümüne özen gösteren, Ekip çalışmasına yatkın, Lise veya Üniversite mezunu Satış alanında kariyer hedefi olan, MS Office uygulamalarına hakim, İnsan ilişkileri kuvvetli, Erkek adaylar için ..

Elektronik üretim sektörüne hizmet veren firmamız için İzmir/Manisa illerinde ikamet eden veya edebilecek Servis Mühendisi aramaktayız. Firmamız Elektronik Üretim için kullanılan makine, cihaz ve sarf malzemesi temin etmektedir ve satış sonrası servis hizmetleri sunmaktadır. İŞ T..

Manisa'da yeni başlayacak projemiz için; 5188 Güvenlik Kimlik kartı olan Askerlik hizmetini tamamlamış Bay - Bayan güvenlik görevlileri aranmaktadır. Detaylı bilgi için arayabilirsiniz: Kemal Kara : 0507 616 66 27..

Manisa / Akhisar 9 Eylül Osgb

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK HAFTANIN ALTI GÜNÜ TAM ZAMANLI A,B,C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ALINACAKTIR...

Manisa / Merkez Labirent Mühendislik

İşin Tanımı : Firmamızın ilgili şubelerinde görevlendirilmek üzere, Sorumlu olacağı bölgelerde kombi, radyatör ve tesisat ihtiyacı olan müşterileri bularak ziyaretleri yapacak, Reklam çalışması yapıp,kapı-kapı çalışma,el ilanı ve broşür dağıtımı yapacak, Tesisat ihtiyacı olan müşterilerimize k..

Manisa / Salihli Gmmetal

firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere büro personeli alınacaktır...

Manisa / Merkez SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe İzmir'in en büyük şirketleri arasında gösterilen SGA Güvenlik Ailesi olarak İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. OSB'DE 4.KISIMDA FAALİYET GÖSTEREN PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; ..

Manisa / Merkez Klimasan

Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek okulu Makina, Motor Torna Tesviye, Metal İşleri veya Mekatronik bölümlerinden mezun, Mekanik bakım konusunda en az 3 yıl deneyimli, Hidrolik ve pnömatik bilgisine sahip, Problem çözme yeteneğine sahip, iletişim ve ekip çalışmasına yatkın, Yoğu..

Manisa / Merkez INTER ABRASIV

Kaplanmış aşındırıcı (Zımpara) alanında üretim yapan ve 60 farklı ülkede 200’ü aşkın müşteriye ihracat gerçekleştiren şirketimizin MOSB Manisa fabrikasında "ÜRETİM ELEMANLARI VE MAKİNE OPERATÖRLERİ" olarak görevlendirilecek takım arkadaşları arıyoruz. •En az lise mezunu,(Tercihen endüst..