Manisa İş İlanları

Şehir: Manisa
Manisa / Saruhanlı Kartat Gıda

Gıda üretim tesisimizde çalıştırmak üzere Gıda Mühendisi takım arkadaşı aranmaktadır...

Manisa / Salihli Deniz Tarım Ürünleri

Genel Nitelikler M.Y.O veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Alanında en az 2 Yıl tecrübeli ve iyi bir ön muhasebe bilgisi olan, Disiplinli, analitik düşünce yapısına sahip, takipçi ve çözüm odaklı, değişime ve gelişime açık, takım çalışmasına yatkın, Genel görünüm..

Manisa / Merkez İçay İnşaat

İnşaat taahhüt sektöründe faaliyet gösteren Ankara merkezli firmamızın Manisa Merkez'de bulunan DSİ Baraj şantiyesinde görev almak üzere aşağıdaki niteliklerde SAHA MÜHENDİSİ (İnşaat Müh.) aranmaktadır; - Mühendislik Fakültelerinin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, - DSİ Bara..

Manisa / Salihli Deniz Tarım Ürünleri

Şirketimizin Salihli'deki fabrikasında görevlendirilmek üzere; İşletmenin Toplam Kalite ile ilgili tüm unsurlarını yönetmek, Tüm belgelendirme süreçlerinde operasyonun merkezi olmak, Bağlı personeli ile hammadde kabul - üretim süreci - son ürün kontrollerini yaparak uygun ür..

Manisa / Merkez Mepa İnşaat

Manisa şantiyemizde çalışmak üzere Manisa'da ikamet eden yeni mezun inşaat teknikeri inşaat mühendisi veya mimar arkadaş arıyoruz..

2011'den bu yana veteriner ilaç sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere ''bölge satış mümessili aramaktayız'' ARANAN NİTELİKLER: İzmir veya Manisa illerinden birinde ikamet eden diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek B sınıfı ehliyet sahibi olan v..

bı aracta 2 kişi olarak ekipler halinde seyahat engeli olmayan esnek calısma saatlerine ve ekip ruhuna uyum saglayabilecek MANİSA veya İzmirde ikamet eden takım arkadasları aranmaktadır....

Manisa / Merkez Mepa İnşaat

Manisa şantiyemizde çalışmak üzere Manisa'da ikamet eden yeni mezun inşaat mühendisi arıyoruz...

Bergama Ortak Sağlık Güvenlik Birimi bünyesinde, yürütmekte olduğumuz Soma Termik Santral yapım projesinde çalıştırılmak üzere şantiye tecrübesi bulunan A - B - C sınıfı İSG Uzmanı ve Tekniker arkadaşlara ihtiyacımız vardır.Ekip çalışmasına uygun tecrübeli arkadaşların başvurusunu bekliyoruz...

5118 Sayılı Özel Güvenlik Yasasına uygun olarak güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi ile görevlendirilecek; • Ortaokul veya lise mezunu, • 5188 sayılı kanuna uygun olarak Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip, • Diksiyonu düzgün, • En az 1,75 m. boyunda, • Bay güvenli..