Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman

İş Tanımı Şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargolarını teslim almak, teslim alınan kargonun faturasını kesmek, gerekli durumlarda tahsilatlarını gerçekleştirmek ve kargonun gönderilmesini sağlamak. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleple..

Sakarya / Tümü Dydo Drinco Turkey

İş TanımıSakarya Akyazı'da faaliyet gösteren üretim tesislerimizde görevlendirilmek üzere Bakım Operatörü aramaktadır. Pozisyonla ilgili olarak kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadır. Meydana gel..

İş Tanımı Üretim Departmanlarında önleyici bakım faaliyetlerinde bulunmak   Ekipman arızalarına müdahele etmek ve üretim hattının devamlılığını sağlamak    Aranan Nitelikler Mes..

Aranan Nitelikler Meslek Lisesi, Teknik Lise , Genel Lise veya Yüksekokul Mezunu   Kocaeli veya Sakarya bölgesinde ikamet eden / edebilecek olan   Vardiyalı çalışabilecek   Erke..

İş TanımıTurkcell Kurumsal çözüm ortağı konumunda faaliyet gösteren şirketimiz için aşağıdaki özelliklere sahip Kurumsal Saha Satış Temsilcileri aranmaktadır. Turkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Arabul Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell ürün s..

İş TanımıNumbers Cafe & Restoranımızda çalıştırmak üzere  ( Motorlu Kurye ve Garsonlar ) -A2 ehliyetine sahip, -Güvenli sürüş tekniklerini bilen ve özen gösteren, -Kişisel emniyet, araç ve ekipman güvenliğine uygun davranan, -Her zaman trafik kur..

Sakarya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSakarya Bölgesinde Sanal Market personeli olarak görev yapacak kişiler,   İnternet üzerinden verilecek Sanal Market siparişlerinin hazırlanıp, aracı kullanarak ya da şoförle birlikte Siparişlerin müşterilerin adreslerine teslim edilmesinden so..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-30 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-30 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Sakarya / Tümü Sakarya Tuna Sigorta

İş TanımıAcente bünyesinde, belirlenen hedefler doğrultusunda potansiyel müşterilere ulaşarak satış yapmak ve müşteri memnuniyetini sağlamakAranan NiteliklerBireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası sektörünün öncüsü AvivaSA ailesinin bir temsilcis..