Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun İthalat/ihracat alanında en az 2 yıl deneyim sahibi Çok iyi derecede İngilizce ve Arapça konuşma ve yazma becerisine hakim (ikinci yabancı dil tercih sebebidir ) Ms Office programlarını ileri düzeyde kullanabilen Organizasyon, planl..

Şanlıurfa / Tümü CarrefourSA

İş TanımıŞanlıurfa Siverek CarrefourSA Süper marketimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşt..

İş TanımıŞanlıurfa ilindeki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, k..

ŞANLI URFA 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE MOTOR VE POMPA İMALATI YAPAN FABRİKAMIZDA İYİ DERECEDE İNGİLİZCE VE ARAPÇA BİLEN DIŞ TİCARET ELEMANI ALINACAKTIR..

Şanlıurfa / Tümü Lady Tutku İç Giyim

İş Tanımı Aile ortamı gibi bir mağazada sadece bayanlardan oluşan bi ekiple iş imkanı Aranan Nitelikler Öğrenci olmayan ve vardiyalı çalışmaya uygun bayan personel adaylarına ihtiyacımız var...

URFA 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE MOTOR VE POMPA İMLATAI YAPAN FABRİKAMIZDA YETİŞTİRLMEK ÜZERE CNC OPERATÖRÜ ALINACAKTIR ENDÜSTRİ MESLEK LİDEDİ MEZUNLARINA ÖNCELİK TANINACAKTIR..

2.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE ELEKTRİK MOTORU VE POMPA ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZDA CNC VEYA VE ÜNİVERSAL TORNADAN ANLAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ www.maxisu.com..

2. organize sanayi bölgesinde motor ve pompa imalatı yapan fabrikamızda gazaltı normal kaynak tan anlayan deneyimli eleman alınacaktır..

ŞANLI URFA 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE MOTOR İMALATI YAPAN FABRİKAMIZA BOBİN SARMA MAKİNASINDA BOBİN ÇIKARACAK BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN MOTOR POMPA ÜRETİM TESİSİMİZDE ÇALIŞITRILMAK ÜZERE DENEYİMLİ SEKRETER ALINACATIR..