Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa
Şanlıurfa / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere,yıl sonuna kadar her hafta sonu gerçekleşecek olan spor etkinliklerinde görev almak üzere takım arkadaşları aramaktayız. Günlük 8 saat çalışma , sgk, ücret ,yol ,yemek firmamız tarafından karşılanacaktır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü,..

Şanlıurfa / Tümü TEMPO ÇAĞRI MERKEZİ

İş TanımıMutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi 2001’den beri çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta, ülke ekonomisine yön veren firmalara çağrı merkezi destekli bütünl..

Şanlıurfa / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-35 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda ..

Şanlıurfa / Tümü TRİO PAZARLAMA ÇÖZÜMLERİ

İş TanımıTrio Pazarlama Çözümleri, 1991 senesinden beri birçok markaya hizmet vermeye devam eden doğrudan pazarlama ajansıdır. Hizmet vermekte olduğumuz, Dayanıklı Tüketim, Küçük Ev Aletleri sektörünün öncü markalarından biri için; alışveriş merkezlerinde bulunan corn..

İş TanımıHayata Destek Derneği (HDD) Türkiye ve çevre bölgelerde afet risklerinin azaltımı, afete hazırlık ve acil durum müdahalesi alanlarında çalışmalar yapan bağımsız bir insani yardım kuruluşudur. HDD toplumsal katılımı öncelikli tutarak, yerel kapasiteyi..

İş TanımıCarrefourSA, perakende alanında kariyer yapmak isteyen yeni mezunlara kariyer fırsatları sunuyor.Şanlıurfa'da açılacak marketlerimiz için yetiştirilmek üzere "Yönetici Adayları" arıyoruz.Aranan Nitelikler- Perakende alanında kariyer ya..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Şanlıurfa Merkez' de bulunan Hukuk & Danışmanlık bürosu için, Tahsilat Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.    Bankanın yasal takipte olan müşterilerini telefon ile arayacak, ..

Şanlıurfa / Tümü ASİL A.Ş.

İş TanımıHes ve Pompaj Sulama yapılarının mekanik sisteminde çalışmış en az 5 yıl deneyimli şirketimizin viranşehir şantiyesinde çalıştırılmak üzere Makina Mühendisi aranmaktadir.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümler..

Şanlıurfa / Tümü ÖZ ER KA İnşaat

İş TanımıViranşehir Sulama Projemizde görevlendirilmek üzere İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Güneydoğu Bölgesinde ikamet eden, Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun,..