Şanlıurfa İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa
Şanlıurfa / Tümü ASİL A.Ş.

İş TanımıFirmamızın Şanlıurfa şantiyelerinde görevlendirilmek üzere genel muhasebe uzmanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler Bordro ve personel özlük evrakları düzenlenmesi ve takibi konusunda deneyimli, Tercihen Luca ve Mikro prog..

Şanlıurfa / Tümü ASİL A.Ş.

İş TanımıHes ve Pompaj Sulama yapılarının mekanik sisteminde çalışmış en az 5 yıl deneyimli şirketimizin viranşehir şantiyesinde çalıştırılmak üzere Makina Mühendisi aranmaktadir.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili b..

İş TanımıMNG Kargo’nun Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabi..

İş TanımıMNG Kargo’nun Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tunceli illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici..

İş Tanımı  Şanlıurfa ilindeki birimlerimizde Orta Düzey Yönetici olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışm..

Şanlıurfa / Tümü Özak Tekstil

İş TanımıÖzak Global Holding, 30 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve 3.000 çalışanı, Tekstil, Turizm, Enerji, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnşaat sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri ile her alanda öncü olma misyonu taşımaktadır. Tekstil, Turizm, E..

Şanlıurfa / Tümü Özak Tekstil

İş TanımıTekstil, Turizm, Enerji, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnşaat alanlarında faaliyet gösteren şirketlerimizi Özak Global çatısı altında toplayan Özak Global Holding'in 'Tekstil' şirketinde 'Şanlıurfa' lokasyonunda görevlendirilmek ü..

İş TanımıŞanlıurfa Merkez'de bulunan DOĞTAŞ Exclusive mobilya satış mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılm..

Şanlıurfa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıŞanlıurfa'da bulunan alışveriş merkezi projemizde görevlendirilecek aşağıdaki niteliklere sahip olan 'Temizlik Hizmetleri Proje Müdürü' arayışımız bulunmaktadır:  35-45 yaşları arasında En az MYO; terci..

İş TanımıHedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak,4.500'in üzerindeki çalışanımızla,İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda80’den fazla iş..