Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas
Sivas / Merkez Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisind..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık A.Ş. firmamızda çalıştırılmak üzere grafiker arkadaşlar arıyoruz. -18-30 yaş arası -Photoshop çok iyi bilen - İllustotor programını başlangıç seviyesinde de olsa bilen - Corel Draw programını başlangıç seviyesinde de ..

Sivas / Merkez Bebefix

TM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık firmamızda “ Bilgisayar Yazılımcısı” pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. - 18-30 yaş aralığında - Sivas’ ta çalışacak - Müşteri odaklı ve öğrenmeye açık biri - Ekip bilincine sahip - Motivasyonu yüksek..

Sivas / Tümü Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; YAĞCI aranıyor. Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemi Adamı Personelleri Alına..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..

Sivas / Tümü Erse Denizcilik

ERSE DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER..

Sivas / Tümü Akaydo İnşaat

Sivastaki şantiyemizde çalışmak üzere tecrübeli inşaaat mühendisi şantiye şefi aranmaktadır.Sadece online başvurular kabul edilecektir...

Sivas / Merkez Bebefix

Şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere ' MALİ MÜŞAVİR ' ihtiyacımız bulunmaktadır. - Yıllık bireysel ve konsolide bütçelerin oluşturulması, takip edilmesi. - Raporların oluşturulması. - Raporların bütçe ile karşılaştırılması. - Kredi sözleşmelerinin takip edilmesi...

İş TanımıTaşeron ve ekip yönetimi, Projelerin uygulanabilmesi için gerekli planlama, organizasyon ve koordinasyonun sağlanması, İş programının takibi,            İş programına göre taşeron organizasyonu ve takibi,      ..