Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas
Sivas / Gürün Genba Energy

Firmamızın kontratlı işlerinde çalıştırılmak üzere - yurt içi yurtdışı seyehat engeli bulunmayan - askerliğini yapmış - ehliyeti olan - MYO elektrik elektronik bölümü mezunu - en az 2 yıl servis ve montaj işlerinde deneyimli..

Sivas / Tümü Tepe Servis A.Ş

SİVAS MERKEZ 'de bulunan Alışveriş Merkezi projemizde görevlendirilecek aşağıdaki niteliklerde 'Temizlik Hizmetleri Proje Müdürü' arayışımız bulunmaktadır: 40 yaşını aşmamış En az yüksek okul, tercihen üniversite mezunu Temizlik proje yöneticiliği konusunda en az 3 yıl deneyimli..

Sivas / Merkez Akplatin Group

GENEL NİTELİKLER *En az lise mezunu, *Diksiyonu düzgün ve Dış görünümüne önem veren, *İkna kabiliyeti güçlü olduğuna inan, *Tercihen aktif satış tecrübesine sahip olan, *İletişimi kuvvetli, *Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen, *Erkek adayların askerl..

Sivas / Merkez OZON GİYİM DEFACTO

2004 yılında kurulan Ozon Tekstil, Sivas ve Batman’daki fabrikaları ve iş ortaklarıyla birlikte örme, dokuma ve triko gruplarında üretim yapmaktadır. 2013 yılında % 100 büyüyen Ozon Tekstil, 2014 yılında 27 milyon adet üretim gerçekleştirerek Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarının yer aldığı İSO..

Sivas / Tümü Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

Sivas / Merkez Mf Gayrmenkul İnşaat

Çok fazla olmamakla birbilikte ön muhasebe sekreterya ve ofis işleri yapacak bayan arıyoruz. İş eğitimi verilecek. Sigara içmeyenler tercihimiz. En az lise mezunu...

Sivas / Tümü Gratis

İş Açıklaması Sivas'da mevcut ve yeni açılacak olan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ..

Sivas / Tümü Gratis

İş Açıklaması Sivas'da yeni açılack olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir..

Sivas / Merkez Bebefix

Mağazalarımızda Görevlendirilmek üzere ; -En az lise mezunu veya üniversite mezunu, -Ev tekstili,Züccaciye ,Beyaz eşya satışında deneyimli -Ekip çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri güçlü, -MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, -Esnek çalışma saat..

Sivas / Tümü Method Research Company

Genel nitelikler: En az 2 yıl CallCenter deneyimi olan Minimum Yüksekokul mezunu 24-30 Yaş Arası Kariyer Hedefleyen Güler Yüzlü İkna kabiliyeti yüksek Diksiyonu düzgün Sigara içmeyen Sivas' da ikamet eden Takım Sorumlusu aramaktayız...