Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas
Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık firmamızda “ ÖN MUHASEBE” pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. - 18-30 yaş aralığında - Sivas’ ta çalışacak - Müşteri odaklı ve öğrenmeye açık biri - Ekip bilincine sahip - Motivasyonu yüksek - Satış ..

Sivas / Merkez Msc Ajans

Faaliyete yeni girmekte olan MSC AJANS PRODÜKSİYON şirketimizde çalıştırılmak ve iş öğretme amaçlı olarak fotoğraf kamera ve bilgisayar kullanmasını bilen (öğrenme yeteneği kolay) elamanlar alınacaktır Kolay iş öğrenirim ben bu işi yaparım diyebilen bayan arkadaşlarımızın ilana başvuru yaparak..

İş Tanımı Hukuk bürosuna sekreter aranmaktadır. Aranan Nitelikler 20-25 yaş arası , sabah 8.30 akşam 19.00 arası çalışcak bayan En az lise mezunu sekreter alınacaktır...

Sivas / Merkez Neşve

Türkiye genelinde açılacak şubelerimizde istihdam edilmek üzere; - Servis elemanları - Hostes - Aşcı ve aşçı yardımcıları - Barista alınacaktır. İşe kabul edilen adaylar Kayseri merkez şubemizde eğitim süreçlerini tamamladıktan sonra ilgili şubelerinde çal..

Sivas / Tümü Method Research Company

En az lise mezunu tercihen meslek yüksek okulu mezunu, 18 - 27 yaş arası, Takım çalışmasına yatkın, iletişim kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, Mutlaka güler yüzlü, İkna kabiliyetine güvenen, pozitif, Sivas' da yaşayan..

Sivas / Merkez Uğrak Unlu Gıda

FİRMAMIZDA ŞOFÖR ÜRÜN DAĞITIM İÇİN UNLU GIDA ÜRETİMİNDE ÇALIŞACAK ELEMANLAR ARANMAKTADIR...

Sivas / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Yeni açılacak Yunak (Konya) ve Yıldızeli (Sivas) şubelerinde görevlendirilmek üzere yeni müşteri kazanımı sağlayacak ve Tarım Bankacılığı ürünlerini müşterilerine verim yaratacak şekilde pazarlayıp çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.Aranan..

Sivas / Tümü Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

İş TanımıOPET OTOMASYON SATIŞIAranan Nitelikler-EN AZ LİSE MEZUNU -30 YAŞINI AŞMAMIŞ -İLETİŞİM VE İKNA BECERİSİ YÜKSEK -DİKSİYONU DÜZGÜN, PREZANTABL -ASKERLİK GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞ -AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN ..

Sivas / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere,yıl sonuna kadar her hafta sonu gerçekleşecek olan spor etkinliklerinde görev almak üzere takım arkadaşları aramaktayız. Günlük 8 saat çalışma , sgk, ücret ,yol ,yemek firmamız tarafından karşılanacaktır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü,..