Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas
Sivas / Merkez 8ekiz Cook & Drınk

8ekiz cook&drink mutfak kısmında çalıştırılmak üzere bulaşıkçı aranmaktadır..

Sivas / Merkez 8ekiz Cook & Drınk

Firmamızda tam zamanlı çalıştırılmak üzere aşçılar aranmaktadır...

Sivas / Merkez 8ekiz Cook & Drınk

Firmamızda Tam zamanlı çalıştırılmak üzere iletişimi kabiliyeti ve sorun çözme becerisi yüksek , insan ilişkileri güçlü, takım çalışmasına yatkın işletme müdürü aranmaktadır..

Sivas / Merkez 8ekiz Cook & Drınk

Tam zamanlı ve dolgun ücretle çalıştırılmak üzere çalışma arkadaşları arıyoruz...

VİNÇ YARDIMCISI EHLİYETLİ PERSONELLER ALINIP YETİŞTİRİLECEKTİR...

Sivas / Merkez İkra Soğutma Sistemleri

En az lise mezunu, 20-45 yaş arası, Satış sektöründe en az 1 yıl tecrübeli, Pazar ve rakip analizi konusunda vizyon sahibi, Güçlü temsil yeteneğine sahip, İnsan ilişkileri kuvvetli, İkna yeteneği yüksek, Sözlü iletişim becerisi gelişmiş, Ehliyeti olan ..

Sivas / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Sivas / Merkez Nesa Mermer

Mermer sektöründe deneyimi olan, sektöre hakim, Türkiye ve Uluslarası mermer piyasasını bilen,belli bir müşteri ve ocak portföyü olan, Planlama ve organizasyon yetkinliklerine sahip, İletişimi ve temsil yeteneği güçlü, Dış ticaret ile ilgili pro..

Sivas / Merkez Köse Grup A. Ş

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK EN AZ LİSE MEZUNU DİKSİYONU DÜZGÜN,BAYAN SEKRETER,OFİS ELEMANI SLINACAKTIR...