Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas

Sivas'ta bulunan termal otel şantiyemize, termal tesisat tecrübesi olan, seyahat engeli olmayan, 25-45 yaş arası, hakkediş ve raporlama yapabilen makine mühendisi aramaktayız...

Sivas / Yıldızeli Anaray İnşaat Ltd. Şti.

Samsun Kalın Demiryolu Hattı Modernizasyonu projesinde çalışacak en az 3 yıl deneyimli, iletişim becerileri güçlü saha şefi inşaat mühendisi alınacaktır...

Sivas / Merkez Has Telekom

Türk Telekom Kurumsal Bayiliğini yapan firmamızda sahada TÜRK TELEKOM ÜRÜN PORTFÖYÜNDE hizmet verebilecek, KURUMSAL TEKNOLOJİ DANIŞMANI alınacaktır. * Saha ve satış deneyimi olan, uzman pozisyonunda tecrübeli. * Tercihen lisans mezunu, * Aktif olarak tüm gün sahada görev ala..

Sivas / Merkez Bebefix

-Sözlü ifadesi akıcı, diksiyonu düzgün, -Enerjik, pozitif, iç motivasyonu yüksek, -Takım çalışmasına yatkın, sosyal becerileri güçlü, -Hedef odaklı, -Analitik düşünme yeteneğine sahip, -Sürekli öğrenmeye ve gelişime açık, -MS Office programlarına hakim ve hızlı kl..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Sivas / Merkez ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Sivas Cadde'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik tecrübesi ..

İş Açıklaması Markamızın hizmet kalitesine ve kurumsal kimliğimize uygun, Mağazalarda müşteri memnuniyeti ve mükemmel satış hizmetini ön planda tutan bir anlayışla hareket eden, Mağazaların günlük işleyişini doğru şekilde planlayıp, firmanın hedeflerine uygun Etkin ve ..

Sivas / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Sivas / Tümü Mass Direct

BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edecek 19-29 yaş aras..