Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas
Sivas / Merkez Audi Showroom

GENEL NİTELİKLER DÜNYACA ÜNLÜ ARABA MARKAMIZIN SİVAS'TA YENİ AÇILACAK OLAN SHOWROOMUNDA, ARABA TANITIM VE SATIŞINDAN SORUMLU OLACAK ; -Bayan -En az lise mezunu -Prezantabl -Sorumluluk sahibi -Diksiyonu düzgün -Müşteri odaklı ve insan ilişkileri..

Sivas / Merkez Gül Cam Ticaret

Cam kesim montaj ve resim çerçevesi yapım işinde çalışmak üzere eleman aranmaktadır...

Sivas / Yıldızeli Cb Mekanik

Otel Şantiyemizde çalışmak üzere mekanik tesisat işleri (sıhhı, ısıtma ve soğutma,havalandırma, yangın ) anlayan formen ihtiyacımız vardır...

Sivas / Tümü Mass Direct

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir temizlik ürünleri firması için; Market sektöründe tecrübeli, İnsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek, Dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün, Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek, Reyon tanzim ve teşhir çalış..

Sivas / Merkez Fırat Oto

Otomotiv sektöründe çalışmak üzere bay bayan elemanlar alınacaktır..

Sivas / Merkez Fırat Oto

Otomotiv sektöründe çalışmak üzere bay bayan elemanlar alınacaktır..

Sivas / Tümü Gökçeler Makina

Min 3 Yıl cnc freze operatörü olarak tecrübe edinmiş olmak Askerliğini yapmış olmak 35 Yaşını aşmamış olmak Mitsubishi yada Fanuc kontrol sistemine Hakim olmak Kumpas, Mikrometre , kompretör saati gibi ölçü aletlerini kullanabilir durumda olmak Teknik resim okuma/anlama..

Sivas / Tümü Gökçeler Makina

Min 3 Yıl cnc torna operatörü olarak tecrübe edinmiş olmak Askerliğini yapmış olmak 35 Yaşını aşmamış olmak Mitsubishi yada Fanuc kontrol sistemine Hakim olmak Kumpas, Mikrometre , kompretör saati gibi ölçü aletlerini kullanabilir durumda olmak Teknik resim okuma/anlama..

firmamız bünyesinde satış ofisimizde gerekli evrak düzenlemelerini şirket ile ilgili işlerimizi müşteri karşılama yönlendirme ve dışarı da ki evrak işlerimizle ilgilenecek tecrübeli arkadaşları beklemekteyiz...

Şantiyemizde çalışmak üzere harita teknikeri ve inşaat teknikeri ihtiyacımız vardır...