Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas
Sivas / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sarayı, düny..

SİMURG ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ Sivas'ın ilk Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olan merkezimizde kısmi zamanlı / tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip A sınıfı iş güvenliği uzmanları arıyoruz. * Mesleğinde en az 2 yıl deneyime ve A sınıfı İ..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık firmamızda “ ÖN MUHASEBE” pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. - 18-30 yaş aralığında - Tercihen Nebim Winner Programı kullanmış - Sivas’ ta çalışacak - Tahsilat ve Müşteri Kayıt sürecine hak..

Sivas / Merkez Bebefix

Mağazalarımızda Görevlendirilmek üzere ; -En az lise mezunu veya üniversite mezunu, -Ev tekstili,Züccaciye ,Beyaz eşya satışında deneyimli -Ekip çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri güçlü, -MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, -Esnek çalışma saat..

Sivas / Tümü Mass Direct

YER: SİVAS BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edec..

Sivas / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. lider müşterimiz adına sivas noktamız da görevlendirilmek üzere, • Mağazada satış yapaca..

Sivas / Merkez Öz Baykan Otomasyon

muhasebe konusunda deneyimli çalışmada saat sorunu olmayan proğram kullanabilen iş arkadaşı ...

Sivas / Merkez TAVUK DÜNYASI

SİVASTA YENİ AÇILACAK OLAN ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEKİ ŞUBEMİZE BULAŞIKÇI ALINACAKTIR....

Sivas / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Sivas Cadde'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik tecrübesi olan,..

Sivas / Merkez Has Telekom

Türk Telekom Kurumsal Bayiliğini yapan firmamızda sahada TÜRK TELEKOM ÜRÜN PORTFÖYÜNDE hizmet verebilecek, KURUMSAL TEKNOLOJİ DANIŞMANI alınacaktır. * Saha ve satış deneyimi olan, uzman pozisyonunda tecrübeli. * Tercihen lisans mezunu, * Aktif olarak tüm gün sahada görev ala..