Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas

Sivas/Kangal da mobilya atölyemize mobilya ustası ve kalfa alınacaktır.kalacak yer temin edilir.yemek+sigorta..

Sivas / Merkez Hotpoint - Sivas

Hotpoint Beyaz Eşya Mağazamızda görevlendirilmek üzere , - En az ön lisans mezunu, - B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanmayı bilen, - En az 2 yıl askerlik tecilli olan, - Satış konusunda tecrübeli veya kendini yetiştirmek isteyen, -Gelişime açık, pozitif ..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

Sivas / Merkez Bebefix

Mağazalarımızda Görevlendirilmek üzere ; -En az lise mezunu veya üniversite mezunu, -Ekip çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri güçlü, -MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, -Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, -Erkek adaylar için askerlik hizmetin..

Sivas / Merkez Fillo Logistics

* Sivas ilinde ikamet eden * Ehliyeti olan tercihen E sınıfı ve SRC 5 belgesine sahip * Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Ekip çalışmasına yatkın, * 35 yaşını aşmamış, * Kargoları zamanında ve hasarsız şekilde alıcılarına ulaştıracak, müşterilerden zaman..

MOBİL VİNÇ YARDIMCILIĞI VE TIRLARA ÖNCÜLÜK YAPACAK EHLİYETLİ PERSONEL ALINCAKTIR MAAŞ +SSK..

SİVAS VE ŞEHİR DIŞINDA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ TIR ŞOFÖRÜ ALINACAK KÖPRÜ KİRİŞLERİ TAŞIMAKTA OLUP ÇİFT ÇEKER 2016 MODEL ARAÇLARDA ÇALIŞACAKTIR . DOLGUN MAAŞ +SSK +HARCIRAH VERİLECEKTİR...

Sivas Fabrikamızda çalışmak üzere; Makina Mühendisi, Kimya Mühendisi veya Seramik Mühendisi yapı kimyasalları konusunda tecrübeli ön muhasebe elemanı alınacaktır...

Sivas'ta hizmet veren projelerimizde görev yapacak; - 40 yaşını aşmamış, - Askerliğini yapmış, - En az ilkokul mezunu, - Bay , - Sivas'ta ikamet eden, vardiyalı çalışabilecek temizlik elemanları aranmaktadır...

Sivas / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..