Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas
Sivas / Merkez Vektör Reklam

GRAFIKERLIK BELGESI 3 D MAX BİLEN TAKIM ARKADASI ARIYORUZ GRAFIKERLIK MEZUNU LISE VEYA ÜNİVERSİTE..

KURUMSAL FİRMAMIZDA GARSON VE KOMİ OLARAK ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞLARI ALINACAKTIR...

Sivas / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; ..

Sivas / Merkez Miray Gayrimenkul

Gayrimenkul Danışmanı Olun -Günümüz ve geleceğin en prestijli işine sahip olun, -Maaşlı personel, -Profesyonel bir ekibiniz olsun, -Keyif alın maksimum paralar kazanın mutlu olun..

Sivas'ta yapımı devam eden Bilici Termal Otel projemiz için en az 10 yıl ve tercihen termal otel tecrübesi olan, Ağustos sonuna kadar şantiye şefi poziyonunda 5 ay süreliğine çalışabilecek, şantiye şefliğine imza atabilecek, saha ve ince işler tecrübesi olan İnşaat mühendisi veya mimar ihtiyacımız ..

Sivas / Merkez Bebefix

Mağazalarımızda Görevlendirilmek üzere ; -En az lise mezunu veya üniversite mezunu, -Ev tekstili,Züccaciye ,Beyaz eşya satışında deneyimli -Ekip çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri güçlü, -Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, -Erkek adaylar için askerlik hizm..

Sivas / Tümü CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Sivas bölgesinden sorumlu olarak görevlendirilmek üzere "YEM SATIŞ ŞEFİ" arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; • Tercihen Veterinerlik Fakültesi mezunu veya Ziraat Mühendisi..

Sivas / Merkez Vektör Reklam

Firmamızda çalıştırılmak üzere reklamcılar aranmaktadır...

Sivas / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..