Tekirdağ Uzman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Uzman
Tekirdağ / Tümü Dizayn Grup

İş TanımıPlastik boru üretimi için Plastik hammaddelerin yurtdışı ve yurtiçi satınalma faaliyetlerinin yürütülmesi    Aranan NiteliklerÇorluda İkamet eden, Erkek, Mühendislik eğitimi almış ( Kimya tercih nedenidi..

Tekirdağ / Tümü BEŞEL AMBALAJ

İş TanımıÇorlu Türkgücü  Org. San. Bölgesinde bulunan Alüminyum Folyo Laminasyonu ve Film üretimi yapan firmamızın Bilgi işlem Departmanımızda   görevlendirilmek üzere,  Aranan Nitelikler Yüksekokul veya üniversit..

Tekirdağ / Tümü PEOPLE CONNECT

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz Çorlu'da üretim alanında faaliyet gösteren, %100 İtalyan sermayeli Türkiye' de ve global de sektörünün öncü firmalarından olan bir iş ortağımız bünyesinde değerlendirmek üzere " ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ " arayışımız bulunmaktadır. ..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan Nitelikler* Çorlu Ulaşta bir işletmenin Muhasebe bölümünde görev alacak, * Muhasebe ve vergi uygulamaları mevzuatına vakıf, * En az 2-3 yıllık tecrübesi olan , * Muhasebe ile ilgili bölümlerden mezun * Çorlu da ikamet eden , * Ba..

Tekirdağ / Tümü Şahinler Holding A.Ş.

İş TanımıŞahinler Holding'e bağlı, catering sektöründe faaliyet gösteren grup firmamızda görevlendirilmek üzere “Satış Pazarlama Uzmanı” istihdam edilecektir.  • Yeni potansiyel müşteri portföyü oluşturmak, • Pazar araştırması ve raki..

Tekirdağ / Çorlu Atlas Üretim Enerji

GENEL NİTELİKLER İyi seviyede İngilizce bilen, İthalat ve ihracat operasyonları konusunda en az 1 yıl deneyimi olan, İş disiplinine önem veren ve iş odaklı düşünen Gerek müşterilerle gerek çalışma arkadaşları ile iyi iletişim içinde bulunabilen, Araştırmacı ve gi..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı* Kurum içerisinde çalışan gerek kuruma gerek müşterilere ait bilgi teknolojileri donanım ve yazılımlarının işler durumda olmalarını sağlamak, * Bu BT ürünlerinin arıza müdahale ve bakım çalışmalarını yapmak, gerektiğinde dışarıdan servis almak ve bu süreci..

Tekirdağ / Tümü toksöz grup

Genel Nitelikler: Üniversitelerin Kimya, Kimya Mühendisliği, Biyoloji ve Eczacılık bölümlerinden mezun, Benzer bir pozisyonda en az 1 yıl deneyime sahip, İyi derecede İngilizce bilen, MS Office programlarına hakim, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış..

İş TanımıÇerkezköy organize sanayi bölgesinde bulunan 13.000 m2 kapalı alanda yüksek kapasitede mobilya üretimi gerçekleştiren, şirketimizde; görev alacak Muhasebe Uzmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler* 4 yıllık eğitim veren ün..

İş TanımıFaaliyet Konusu : Paslanmaz Çelik Ağırlıklı Sanayi Tipi Muhtelif Mutfak Gereçleri   Firma Hakkında : Sektörünün öncü ve köklü firmalarından birisi olan Atalay Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş. sanayi tipi mutfak eşyaları ..