Tekirdağ Uzman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Uzman
Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı* Hazırlanan kesim programları doğrultusunda siparişlerin üretim ön sürelerine göre istenilen sevk tarihinin gerçekleştirilebilmesi için doğru ve uygulanabilir, üretim programlarının yapılması,* Haftalık kesim programının oluşturulmasının öncesi ve sonrasındaye..

İş TanımıSektöründe 30 yılı aşan deneyimiyle, geniş vizyonu, yenilikçi ve lider kimliğiyle tanınan ŞAFAK TÜL SAN. TİC. A.Ş. AMBİENCE markası ile PERDELİK KUMAŞ üretimi şirketimizin fabrikasında istihdam edilmek üzere DESİNATÖR  aranmaktadır.Eğitim ve ..

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Üretici-Endüstriyel Entegre-İhracatçı Kurumsal Tekstil firmasında istihdam edilmek üzere; Depo iş emirlerinin yönetimi, Depo stoklarının etkin bir şekilde yönetimi ve kontrolü için gerekli prosedürün takibi,..

İş TanımıÇERKEZKÖY - TEKİRDAĞ'DAKİ FABRİKAMIZDA, ÜRETİMLE İLGİLİ DEPARTMANLARDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE KİMYA MÜHENDİSİ ARANMAKTADIR.Aranan Nitelikler*ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, *TERCİHEN KABLO SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ, ..

Tekirdağ / Tümü Şahinler Holding A.Ş.

İş TanımıŞahinler Holding'e bağlı Tekstil alanında faaliyet gösteren grup firmamızda görevlendirilmek üzere; ·   Müşteriden sipariş alarak siparişlerle ilgili bölümleri bilgilendirip, üretimin yapılmasını sağlayacak,·   Sipar..

İş Tanımı Firmanın yapısı ve hedefleri doğrultusunda satış planları hazırlamak, Ürünlerin müşterilere satışını gerçekleştirmek, Mevcut müşteri ziyaretlerini ve yeni müşteri ziyaretlerinin oluşturulmasını koordine etmek, Yeni müşteriler kaza..

Tekirdağ / Tümü toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İş Tanımı  Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi hizmeti veren firmamızın, hizmet verdiğimiz yerli ve yabancı firmalarında görevlendirilmek üzere:   A, B ve C sınıfı İş Güvenliği Uzmanları ve İş Güvenliği Teknikerleri  Aramaktayız...

İş Tanımı       1984 yılında İstanbul’da kurulan Reçber Kablo, faaliyetine enerji kablosu üretimi ile başlamış, 1997 yılında Koaksiyel kablo üretimiyle zayıf akım sektörüne dahil olmuştur.       Bugün Koaksiyel kablo üretiminin yanısıra,  Data&Lan kabloları,  ..

İş Tanımı1995 yılında Tekirdağ/Çorlu’da kurulmuş olan Pektaş Tekstil, ev tekstili sektöründe ülkenin önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadır. Döşemelik ve perdelik jakarlı dokuma kumaş üreten firma, ağırlıklı olarak ihracat yapmaktadır. İplik hazırlık, b..