Tekirdağ Uzman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Uzman

İş TanımıEğitim vereceği grubun düzeyine uygun çalışma planı yapmak, alanı ile ilgili gelişmeleri izleyip uygulamalara yansıtmak.Öğrencilerin başarılarını değerlendirip,başarıyı artırıcı önlemler almak.Aranan NiteliklerBranşına haki..

Aranan Nitelikler Üniversitelerin Kimya ya da Kimya Mühendisliği Bölümleri’ nden mezun, İlaç firmalarının Kalite Kontrol Bölümü’ nde 1 ile 3 yıl arasında fiilen görev yapmış, Kromatografik analizlerde tecrübeli ( özellikle HPLC; GC),..

Tekirdağ / Tümü BEŞEL AMBALAJ

İş TanımıAliminyum folyo laminasyonu ve film üretimi yapan Çorlu Fabrikamızda görevlendirilmek üzere "BAY" Kalite kontrol Sorumlusu; Üniversitelerin Kimya, Kimya Mühendisliği vb. bölümlerinden mezun, Kalite Sistemleri, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemler..

Aranan NiteliklerÇorlu’da bulunan konfeksiyon fabrikamızda görevlendirmek üzere;   * En az lise mezunu, * MS Office uygulamalarına hakim, * Dikkatli, disiplinli, iş takip yönü güçlü, * Çorlu veya civarında ikamet ..

Tekirdağ / Tümü TUREX TURİZM

İş TanımıTUREX TURİZM TEKİRDAĞ ÇORLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV ALACAK         Şirketimiz Çorlu Şubesinde evrak takibi ve doküman kontrol yönetimi ile ilgili genel işleyişin sağlanması          Genel muhasebe biriminin yönetilmesi          Birim personeli..

İş TanımıÇORLU' da bulunan Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Avrupa Serbest Bölgesi Fabrika İnşaatımızda istihdam edilmek üzere “PLANLAMA ve HAKEDİŞ MÜHENDİSİ” pozisyonunda takım arkadaşı arıyoruz.Aranan Nitelikler..

İş TanımıÇORLU' da bulunan Korozo Ambalaj San. ve Tic. A.Ş Avrupa Serbest Bölgesi Fabrika İnşaatımızda istihdam edilmek üzere “C SERTİFİKALI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI” pozisyonunda takım arkadaşı arıyoruz.    ..

İş TanımıGerçekleştirdiği yatırımlarla sürekli büyüyen, Ülkemizin saygın şirketlerinden PVC COMPOUND üreticisi KOÇ PLASTİK’ de beraber çalışmak üzere aşağıdaki nitelikleri taşıyan takım arkadaşları arıyoruz.  Başvurularınız şirketimizin ..

Tekirdağ / Tümü Analiz Kariyer

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kurumsal müşterimiz Sun Danışmanlık bünyesinde, IPARD, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve diğer ajans programları çerçevesinde, firmalara bilgi sunmak ve hibe projelerinin satışını sağlamak için Kurumsal Proje Satış Temsilcileri..

İş TanımıEğitim vereceği grubun düzeyine uygun çalışma planı yapmak, alanı ile ilgili gelişmeleri izleyip uygulamalara yansıtmak.Öğrencilerin başarılarını değerlendirip,başarıyı artırıcı önlemler almak.Aranan NiteliklerB..