Tekirdağ Uzman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Uzman

İş TanımıEğitim vereceği grubun düzeyine uygun çalışma planı yapmak, alanı ile ilgili gelişmeleri izleyip uygulamalara yansıtmak.Öğrencilerin başarılarını değerlendirip,başarıyı artırıcı önlemler almak.Aranan NiteliklerBranşına hakim, İle..

İş TanımıEğitim vereceği grubun düzeyine uygun çalışma planı yapmak, alanı ile ilgili gelişmeleri izleyip uygulamalara yansıtmak.Öğrencilerin başarılarını değerlendirip,başarıyı artırıcı önlemler almak.        ..

İş TanımıUluslararası alanda çoğunlukla yurt dışı projelerde Alüminyum Cephe sektöründe yapısal cephe kaplamalarının tüm segmentlerinde tasarım,üretim ve montaj işleri ile ilgili faaliyet gösteren, ihracatçı ve sektöründe lider firmalardan biri olan firmamıza..

İş TanımıMYA Mimarlık olarak ASAŞ, Yılmaz Makine, Soudal ve Dewalt bayilikleri ile satış faaliyeti gerçekleştiriyoruz   Amacımız 2016 yılındaki Şubeleşme Projeleri ile Müşterilerine daha HIZLI, KALİTELİ ve SÜREKLİ hizmet sunmak..

Tekirdağ / Tümü Setaş Kimya San AŞ

İş TanımıSektöründe lider firmamızın Satınalma departmanında belirtilen konularda çalışacak Satınalma Uzmanı alınacaktır. Diğer birimlerden gelecek, hammadde, ambalaj malzemeleri,genel giderler, hizmet ve yedek parça vb. tüm talepleri uygun fiyat, kalite ve sürede tem..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıÇerkezköy de faaliyet gösteren firmamız için  Muhasebe Uzmanları aranmaktadır .Aranan NiteliklerÜniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden mezun, Muhasebe Evrak girişi ve Beyannamede düzenlemede tecrübeli, ..

Aranan NiteliklerLACOSTE markasının lisanslı üreticisi Devanlay Eren Tekstil San A.Ş.’de ''Koleksiyon Sorumlusu'' olarak görevlendirilmek üzere;  Türkiye’de veya tercihen yurtdışında eğitim veren üniversitelerin  Tekstil ve M..

İş TanımıTekirdağ-Malkara-Şahinköy Mahallesi’nde bulunan işletmemiz için belirtilen niteliklere sahip Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız vardır. Pozisyonla ilgilenen adaylar direkt ilgili kişilerle de iletişime geçebilirler. İletişim1: Mehmet ..

İş TanımıDanışmanlığını Yapmakta Olduğumuz Üretici-İhracatçı-Endüstriyel-Entegre Kurumsal Tekstil Firmasının Dış Ticaret İhracat Pazarlama Departmanında Rusça Konuşan Ülkeler Hiterlandında Ürün Tanıtım,Pazarlama, Toptan Pazarını,Müşteri İlişkilerini Yönetecek,İhracat Bölge Pa..

Tekirdağ / Tümü Uğur Okulları

Aranan NiteliklerFormasyon..