Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde, aşağıda belirtilen niteliklere sahip Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır. •Endüstri Meslek Liseleri'nin Torna, Tesviye, Makine, CNC, Metal İşleri bölümlerinden mezun, •Vardiyalı çalışabilecek, •Teknik resim okuyabile..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Anr Engineering

BEYLİKDÜZÜ, BEYSAN SANAİ SİTESİ’NDE YER ALAN, HİDROLİK SİLİNDİR ve EKİPMANLARI ÜZERİNE İMALAT YAPAN FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; CNC TORNA & FREZE OPERATÖRLERI alınacaktır. İş tanımı: · CNC Torna Tezgahinda manuel programlama yapabilecek · Tekn..

Ankara / Sincan T Kalıp

· Tercihen ilgili bölümlerden mezun, · 3 eksen freze ve torna tezgahlarında ayar yapabilecek, · Benzer bir işte 2 yıl deneyimi olan, · CAD-CAM programı hakkında bilgi sahibi, · Vardiyalı çalışabilecek, ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Reklam212 Ltd.

Firmamızda çalışacak Dijital baskı makina operatörü Dolgun maaş + SSK + Yemek + Mesai ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi : 09:00 ile 19:00 Cumartesi : 15:00 Kullanacağı baskı makinaları Maxima 8 Kafa Maxima Inno 8 Kafa Roland iç mekan..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Haribo Şekerleme

- Teknik veya meslek lisesi mezunu - Askerlik görevini tamamlanmış - 25/35 yaş arası - Makine operatörü olarak en az 3 yıl deneyimli (Tercihen “Dikey Paketleme'' ve ''Yatay Paketleme'' makinelerinde) - 3’ lü vardiya sisteminde çalışabilecek. - Ekip çalışmasına yatkın...

İzmir / Kemalpaşa Nazmi Tutkun Makina

KEMALPAŞA ULUCAKTA FABRİKAMIZDA ÇALIŞACAK ABGANT GİYOTİN KONUSUNDA EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ USTALAR ALINACAKTIR.SERVİS EVKA 3 METRO SON DURAĞINDAN KALKMAKTADIR...

Kocaeli / Çayırova ORAKÇI Şirketler Grubu

DAHA ÖNCE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ DALMA EREZYON OPERATÖRLÜĞÜ YAPABİLECEK EN AZ MESLEK LİSESİ MEZUNU 2-3 YIL TECRÜBELİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. GEBZE VE ÇAYIROVA LOKASYONUNDA İKAMET ETMEK ZORUNLUDUR. İLETİŞİM İÇİN 0262 658 25 95 - MERVE HANIM..

Kocaeli / Başiskele Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Anadolu / Pendik Erdoğanlar Otomotiv

İş Tanımı: - Otomotiv sektöründe çalışmış - Gazaltı ve elektrik kaynağında tecrübeli..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ultima Tekstil

25 Yıllık ihracat firmamızın modelhanesinde görev almak üzere hem overlok hem reçme kullanabilen eleman aranmaktadır...