Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Şişli Bordo Araştırma

Bordo Araştırma 15 Yıllık Tecrübe ve Birikimi ile Ulusal Araştırma Şirketleri ve Özel Sektör Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Pazar Araştırma Yapmakta Olup, Türkiye'nin Bütün Bölge ve İllerinde Çalışma Ağına Sahip, Sektörün Önde Gelen Veri Toplama Şirketlerinden Biridir. Firmamızın CATI (bil..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Gıda, Kimya bölümleri) - Alanında en az 1 yıl tecrübeli - Word ve excel uygulamalarında orta seviye bilgi sahibi - Isparta'da ikamet eden/edebilecek olan - Askerlik görevini tamamlamış ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yeniler Mobilya

Kimyasal Atık Su Arıtma Tesisinde çalışacak, Vardiyalı çalışabilecek, Askerliğini tamamlamış, Yetiştirilmek üzere veya deneyimli elemanlar alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Çoban Tekstil

GEMİNİ PROGRAMI BİLEN MODELİST ARANIYOR ÇOCUK PENYESİ VE ÇOCUK VE BAYAN PİJAMA ÜZERİNE ÇALIŞAN BİR FİRMAYIZ..

İzmir / Gaziemir ARF GROUP

GAZİEMİR - SARNIÇ BÖLGELERİNDE İKAMET EDEN BAY PERSONEL, SAĞLIK VE SABIKA PROBLEMİ OLMAYAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ FOKLİFT EHLİYETİ OLAN PERSONELLER ALINACAKTIR. MÜRACAAT : ÖMER ECERDİR 0533 376 8467..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü RULOPAK HİJYEN SİSTEMLERİ

* TEMİZLİK KAĞIDI ( TUVALET KAĞIDI, PEÇETE, Z HAVLU, HAVLU) MAKİNELERNDE OPERATÖR OLARAK ÇALIŞACAK * SORUMLU OLDUĞU ÜRETİM HATTININ KALİTESİNDEN ÖDEÜN VERMEYECEK * ÜRETİM HIZINI ETKİLEYECEK SORUNLARA ÇÖZÜMLE YAKLAŞACAK * ÖĞRENMEYE AÇIK * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ * BAY MAKİNE ..

Firmamızda yetiştirilmek üzere esenyurt ve civarında oturan lazer operatörleri aranmaktadır. SSK+ yemek+ yol+maaş..

İzmir / Çiğli Esen Plastik

İzmir ve Adana'da bulunan üretim işletmelerimizde görev yapacak Elektrik Teknisyenleri/Teknikerleri Bakım Teknisyenleri/Teknikerleri Üretim Personelleri ( Lise ve üzeri mezuniyetler tercih sebebidir ) Destek Birim Personelleri ( Kalite,Sevkiyat ) aranmak..

Konya / Karatay Mizan Kalıp

PLASTİK AMBALAJ KALIP SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ İÇİN ERKEK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. Aranan Nitelikler: * Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu (Torna-Tesviye, Kalıp, Makina, Metal veya CNC bölümü mezunu), * Cnc operatörlüğü konusunda de..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Teta Kalıp Ve Danışmanlık

İş Tanımı Merkezi İstanbul Avrupa yakasında olan TETA Kalıp, dünyanın önde gelen züccaciye ve cam ambalaj üreticilerine yüksek kalitede cam kalıpları üretmektedir. Cam kalıp sektöründe imalat yapmak üzere CNC Torna' da görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikle..