Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Teta Kalıp Ve Danışmanlık

Meslek Tanımı : Torna tezgahında bir iş parçasını imalat resmine ve/veya numuneye uygun olarak, kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip CNC Freze Operatörü. *Tercihen cam kalıp sektöründe tecrübeli, *En az 3 sene Freze operatörlüğü tecrü..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ARIKANLI HOLDİNG

Genel Nitelikler: Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın Marmara Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibin..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mes Metal

Fabrikamızın Beylikdüzü (BOSB) Organize Sanayi Bölgesinde görevlendirilmek üzere; Pirinç çubuk ve Tavlanmış dövme pirinçten çeşitli gaz, su tesisat ürün ve fittings grubu parçaları üretimi ve montajında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde sahip ; -..

Minimum Lise mezunu • Ön muhasebe , genel muhasebe Sorumlusu görevlerinden birinde çalışmış olmak veya faturalama ,fişkesme işlemleri ile ilgili bölümlerinde çalışmış olmak •Tercihen nebim v3 veya muhasebe Programlarını kullanabilen, .Toptan ve Perakende Satış Faturalamaları yapab..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gürışık Yağlama Cihazları

Cnc Torna ve Cnc Otomat tezgahında çalışabilecek deneyimli yada kendine güvenen çabuk öğrenirim diyen kalıcı olarak daimi çalışacak eleman aranmaktadır.Firmamız emekli ettiği personeli ,20 yıldır 15 yıldır çalışan personelleri bulunan kurumsal bir firmadır.Aynı ciddiyete ve disipline sahip personell..

İstanbul Anadolu / Tuzla Saydaş Plastik

ŞEKERPINAR DA BULUNAN İŞYERİMİZE DÜZENLİ VE AKTİF OLARAK ÇALIŞACAK, GELİŞİME AÇIK, FABRİKA İÇİNDEKİ DÜZENİ ORGANİZE EDECEK, EN AZ İKİ YILLIK TECRÜBE SAHİBİ ARKADAŞLARIN BAŞVURULARINI BEKLEMEKTEYİZ. 0532 214 15 01..

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

Çerkezköy Kale Kilit Fabrikamız'da görevlendirilmek üzere; * Meslek Yüksekokulu veya Meslek Lisesi Mezunu (Torna, Tesviye, Makine, Motor, Metal bölümlerinden mezun), * Cnc Freze'de en az 4 yıllık deneyime sahip, * NX 8 Cam, Edge CAM, Master Cam programlarına ha..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy Kale Kilit Fabrikamız'da görevlendirilmek üzere; * Meslek Yüksek Okulları veya Teknik Liselerin tercihen Kalıpçılık, Makine, Torna-Tesviye bölümlerinden mezun * Metal (zamak) enjeksiyon kalıpları konusunda min. 5 yıl tecrübeli, * Zamak enjeksiyon, yeni kalıp üretim..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy Kale Kilit Fabrikamız'da görevlendirilmek üzere; * Meslek Yüksek Okullarının veya Teknik Liselerin Kalıpçılık, Makine, Torna-Tesviye bölümlerinden mezun * PC FABT CUT, EZCAM, AutoCAD programlarına hakim, * FANUC tezgahlarda tecrübeli, * Talaşlı imalat ..