Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy Kale Kilit Fabrikamız'da görevlendirilmek üzere; * Meslek Yüksek Okullarının veya Teknik Liselerin Kalıpçılık, Makine, Torna-Tesviye bölümlerinden mezun * PC FABT CUT, EZCAM, AutoCAD programlarına hakim, * FANUC tezgahlarda tecrübeli, * Talaşlı imalat ..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy Kale Kilit Fabrikamız'da görevlendirilmek üzere; * Teknik Liselerin tercihen Torna-Tesviye veya ilgili bölümlerinden mezun, * Ölçme ve kontrol cihazlarını kullanabilen, * İş parçalarını resimler üzerindeki ölçü ve toleranslar dahilinde işleyebilme özelliğine sahip,..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy Kale Kilit Fabrikamız'da görevlendirilmek üzere; * Teknik Liselerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, * Sac Metal Kalıpçılığı konusunda min. 5 yıl tecrübeli, * Yeni kalıp yapımı, bakım ve onarımında görev alabilecek, * Pres altında ka..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Referans Metal

Başakşehir İkitellideki ithalat/ihracat firmamızın imalat bölümü için, * CNC tezgahı kullanımında en az 2 yıl tecrübeye sahip, * Teknik resim okuyabilen, * Cam programı kullanabilen * Temel ölçü aletleri bilgisi olan, * Gelişime ve yükselmeye açık, sorumluluk pay..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

en az 3 yıl tecrübeli CNC torna ve dik işlem tezgahlarını kullanabilen Teknik resim okuma ve yorumlama bilgisi olan Parçayı teknik resme uygun olarak işleyebilecek Parça bağlama, takım seçme, parça sınıflama ve tölerans bilgisine sahip CNC operatörü aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Tuzla KALE AERO HAVACILIK

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMİZ İÇİN KİMYASAL İŞLEMLER OPERATÖRÜ ARAMAKTAYIZ Tercihen Endüstri Meslek Lisesi Mezunu Sadece Metal veya Kaplama sektöründe en az 2 yıl tecrübeli adaylar Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış İstanbul Anadolu Yak..

İstanbul Anadolu / Kartal Gümüşay Grup

ELEKTRONİK CİHAZ ÜRÜNLERİ YER ALAN DEPOMUZDA BAY-BAYAN TEKNİK VE BİLGİ İŞLEM ELEMANLARI ARANMAKTADIR ...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sınkotech A. Ş.

4.Levent'deki fabrikamızda , yetiştirilmek üzere CNC operatörleri aranıyor...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Yüzüak Makine

Kırklareli merkez fabrikamızda çalıştırılmak üzere , CNC torna Operatörleri alınacaktır. En az 2 yıl deneyimli elemanlar aranmaktadır . Tüm sosyal haklar mevcuttur. Maaş elemanın durumuna göre , görüşme esnasında konuşulacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Öztaş Reklam

Açık hava reklam ve Tabela sektöründe olan firmamız için aşağıdaki niteliklere uygun eleman aramaktayız. Ümraniye civarında ikamet veya Ümraniye ulaşım sorunu olmayan adaylar alınacaktır. İşin Tanımı : • Dijital baskı, CNC ve lazer makinesi daha önce kullanmış, • Crol..