Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İzmir / Gaziemir Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın ilgili Güney Ege Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma pren..

Tekirdağ / Çerkezköy Fetih Tekstil

Firmamızda çalışacak overlok, reçme ,düz makine işinden anlayan personel aranmaktadır...

Bursa / Nilüfer Platınflex

Firmamız Bünyesinde çeşitli projelerde çalışacak Üretim Operatörleri alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sunny Elektronik

GENEL NİTELİKLER Elektronik sektöründe 1979 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Atmaca Elektronik, Sunny markasıyla televizyon ve uydu alıcı üretimi gerçekleştirerek Türkiye’nin 3. büyük elektronik üreticisi olmuştur. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri 110.000m2 kapalı aland..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Cnc Torna ve Dik İşlem Operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. min 6 ay cnc torna operatörlüğü yapmış, Kumpas, mikrometre vb. ölçüm aletl..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kozmos Tekstil

Dijital baskı makinelerinde vardiyalı olarak çalışabilecek, Makinalara iş gönderme, günlük iş raporu tutma, makinaların kağıt/boya değişimlerini ve rutin temizlikleri işlerini yapacak, Mutoh, Mimaki ya da Roland makinelerinden birinde çalışma tecrübesi olmuş, ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Arısan Çelik Anonim Şirketi

Dudullu Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikamızın üretim bölümünde çalıştırılmak üzere, Forklift Operatörü alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Arısan Çelik Anonim Şirketi

Tercihen Endüstri Meslek ve Teknik Liselerin ilgili bölümlerinden mezun, Tersanelerde, gemilerde ve/veya ağır sanayide alanında minimum 3 yıl deneyim sahibi,..

İstanbul Anadolu / Tuzla MUTLU AKÜ

Firmamıza Yetiştirilmek üzere 6 ay deneme süreli (sözleşmeli) üretim operatörü alınacaktır. Aranan Nitelikler • 18-40 yaş aralığında olan, • Askerliğini yapmış veya tecilli, • 3 vardiya çalışabilecek olan (07:00/15:00 - 15:00/23:00 - 23.00:07:00) • Ücret 1..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Haribo Şekerleme

HARİBO, pazarda lider ve meyve aromalı jöle şekerlemeler ile meyankökünden yapılan ürünlerde Dünya''nın bir numaralı üreticisidir. Yumuşak şekerleme üretimi üzerine faaliyet göstermekte olan %100 yabancı sermayeli firmamızın gelişen ve büyüyen organizasyonu içerisinde Sevkiyat bölümünde görevl..