Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta
Isparta / Gönen Mekiç Elektrik Elektronik

İş Tanımı Endüstriyel İşletmeler ,Process Otomasyon ve Enerji santralleri ( GES ) Sektöründe hizmet veren Şirketimizin Saha İşlerinde Çalıştırılmak üzere ELEKTRİK TEKNİSYENİ / USTASI ve YARDIMCI PERSONELLER aranmaktadır. Aranan Nitelikler * Tercihen askerliğini yapmış veya e..

ŞERİT KULLANABİLEN ELEMAN ARIYORUZ SİGORTALI SABAH 08.00 AKŞAM 16.30 ÇALIŞMA SAATLERİ YEMEK VE ÇAY MOLALARI OLAN BİR İŞLETMEYİZ..

Isparta / Merkez Firma Adı Gizli

Özel hastanede istihdam edilmek üzere; En az lise tercihen üniversite mezunu, Hizmet sektörü alanında tercihen en az 1 yıl hastane projelerinde deneyimli, İyi düzeyde MS Office uygulamalarını kullanabilen, İletişim becerisi güçlü, Organizasyon ve planlama becerileri kuv..

Isparta / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasında görevlendirilmek üzere Isparta'da ikamet eden Döner Ustası aramaktayız. Kalite ve hijyen standartlarına uygun ürün hazırlanmasından sorumlu, Dinamik, sorumluluk sahibi, gelişime açık, ..

Isparta / Tümü Banio Yapı Market

Yapı Market sektörünün yükselen değeri BANİO Yapı Market gelişen ve büyüyen iş hacmine uygun takım arkadaşları aramaktadır. BANİO Yapı Market mağazalarında Yer Döşemeleri, Seramik, Zücaciye, Mobilya, Mutfak Dolapları, Aydınlatma-Elektrik, Banyo-Vitrifiye, Tesisat, Isıtma-Soğutma, Hırdavat, El ..

GENEL NİTELİKLER •Hızlı tüketim / Gıda sektöründe, satış pozisyonlarında en az 2 yıl deneyimli •Sürücü belgesine ve SRC belgesine sahip •En az lise mezunu •Şirket imajını başarıyla temsil edebilecek •İnsan ilişkilerinde başarılı ve ekip çalışmasına yatkın..

Isparta / Merkez Işık Gıda Ltd. Şti.

Şirketimizde yoğurt ve sakız firmasında çalışamak için sıcak satış elemanları aranmaktadır...

Isparta / Merkez Mesyek

Bilgiye açık Diksiyonu İyi kendine ve işine güvenen personeller alınacaktır..

Isparta / Merkez Hd Özel Güvenlik

İsparta merkezde başlayacak olan projemizde çalıştırılmak üzere alışveriş merkezi deneyimi olan bayve bayan güvenlik görevlisi ve deneyimli vardiya amiri (tercihen emekli asker veya polis) alınacaktır.Projemiz 8 saat çalışma+yemek+servis+sgk +maaş..

Isparta / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; ..