Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta
Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Gıda, Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye, Kimya vb.) - Vardiyalı sistemde çalışabilecek - Üretim alanında kendini geliştirmek isteyen - Üretim hatlarının her ..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana Görev ve Sorumlulukların Özeti: • Hammadde ve yardımcı malzemeleri üretim yapabilmek üzere istenilen miktar, zaman ve yerde hazır bulundurmak, mevcut makine, araç-gereç ve teçhizatı verimli bir şekilde kullanarak iş akışı ve iş sıralamasını gerçekleştirmek • Haftalık üretim programı..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana Görev ve Sorumlulukların Özeti: • Kalite Yönetim Sistemleri prosedür ve talimatları doğrultusunda sevkiyat programının uygulanabilmesi için, nakliye firmalarının, forklift operatörlerinin organizasyonu, sevkiyat programının hazırlanması ve güvenli bir şekilde organize edilmesi. FeFO kura..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana Görev ve Sorumlulukların Özeti: • TCCQS prosedür ve talimatları doğrultusunda üretimin yapılabilmesini sağlamak için mevcut bulunan ve dışarıdan gelen hammadde ve yardımcı malzemeler ile boşların stoklanması ve üretime verilmesi • Üretimden çıkan/transfer gelen mamul ve malzemelerin ..

Isparta / Merkez Dais Tur

UÇAK BİLETİ KESEBİLECEK OTELLER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN TUR ORGANİZASYONLARI YAPABİLECEK DİKSİYONU GÜZEL DENEYİMLİ SATIŞ DANIŞMANI ARIYORUZ... MAAŞ+SİGORTA+YEMEK+PİRİM......

Isparta / Tümü CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Isparta-Burdur bölgesinden sorumlu olarak görevlendirilmek üzere "YEM SATIŞ ŞEFİ" arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; • Tercihen Veterinerlik Fakültesi mezunu veya Ziraat ..

1995 yılında kurulan ve içinde bulunduğumuz yıl sektörde 20. yılına ”merhaba” diyen PRONET GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. ev ve işyerleri için güvenlik çözümleri sunan Türkiye’nin lider güvenlik firmasıdır. 2012 Yılında dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan LONDRA merkezli CINVEN ile yatırım ..

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Firmamıza; - Ürünlerimizin kurum standartlarında sunumunu ve satışını yapacak, - Sorumlu olduğu alandaki düzenin sağlanması ve hijyen kurallarına uyulması konusunda hassasiyet gösterecek, - Şirket kurallarına uyacak, - Vardiyalı çalışma saatlerine uyacak..

Isparta mağazamızda, satış pazarlama alanında aktif rol alabilecek, aynı zamanda sekreterlik görevini üstlenebilecek, diksiyonu düzgün tecrübeli bayan eleman alınacaktır...

Diksiyonu düzgün görünüşüne dikkat eden en az lise mezunu çalışma arkadaşları arıyoruz..