Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta
Isparta / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için ısparta bölgede Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL..

Isparta / Merkez HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan grubumuzun, ISPARTA İYAŞPARK HD İSKENDER şubesinde görevlendirilmek üzere Garsonlar ve Komiler aranmaktadır. • Tercihen Lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, • Dış görünüşüne öz..

Isparta / Tümü Aras Kargo

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargo..

Isparta / Tümü Aras Kargo

İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde operas..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Lisesinin veya Meslek Yüksek Okulunun Gıda veya Kimya bölümlerinden mezun - Benzer pozisyonda minimum 1 yıl deneyim - Vardiyalı sistemde çalışabilecek - Sorgulayıcı ve gelişime açık - Tercihen MS Office programları kullanabilen - ..

Isparta / Merkez Alpen Pvc

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR...

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana Görev ve Sorumlulukların Özeti: •Sorumlu olunan hat(lar)ın üretim ve bakım faaliyetleri yürütmek, takip etmek ve geliştirmek; •Hattın üretim ve malzeme kullanım verimini sürekli kontrol altında tutarak verim artırıcı çalışmalarda bulunmak. •Planlanmış üretim programının proses..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Gıda, Kimya bölümleri) - Alanında en az 1 yıl tecrübeli - Word ve excel uygulamalarında orta seviye bilgi sahibi - Isparta'da ikamet eden/edebilecek olan - Askerlik görevini tamamlamış ..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Genel Nitelikler - Tercihen 2-3 yıl üretim sektöründe deneyimli, - Endüstri Meslek Lisesi yada Meslek Yüksekokullarının Elektirik ve/veya Elektronik bölümlerinden mezun - MS Office programlarına ve tercihen PLC bilen - Askerlik görevini tamamlamış - Vard..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Genel Nitelikler - Meslek Yüksek Okulu ve / veya Endüstri Meslek Lisesi Mezunu (Elektrik, Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye,Kimya vb.) - Kazancı Belgesi ya da Kazan Ateşleme Belgesi sahibi olan, - Üretim/imalat sektöründe kendini geliştirmek isteyen, - Var..