Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta
Isparta / Merkez Mesyek

mesyek olarak inşaat mühendisi ve teknikerler arıyoruz başvurularınızı bekliyoruz..

D.S.İ TAŞKIN KORUMA ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ ; Alanında 3 yıl tecrübeli. Sanat yapılarında ve köprü projelerinde tecrübeli. Üniversitelerin ve MYO İnşaat Teknikerlik bölümünden mezun, AutoCAD ve MS Office Programlarını iyi derec..

DSİ Taşkın koruma İnşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere; DSİ projelerinde en az 3 yıl deneyimli, Topografik ölçme aletlerini kullanabilen, İyi derecede Netcad (netsurf - netpro) kullanabilen, Hakedişe esas kesit – kübaj hesapları yapabilen, Sahada yapılacak çalı..

Bölgenizde yaşanan trafik kazalarının takibi, kazalarda yaralanan ya da vefat eden mağdurların bilgilerine ulaşarak, * Onlarla birebir iletişime geçmek suretiyle vereceğimiz eğitimler ile kendilerine trafik sigortaları hakkında bilgi verecek * Yaşadıkları elim olay sonras..

Isparta / Tümü Selka Kozmetik

1.ŞİRKET PRENSİPLERİNİN DIŞINA ÇIKAMAYACAK. 2.SEYAHAT PROBLEMİ OLMAYAN .EN AZ B SINIFI EHLİYET SAHİBİ OLAN, ŞEHİRLER ARASI YOL DENEYİMİNE SAHİP OLAN. 3.DİKSİYONU DÜZGÜN. 4.EN AZ LİSE MEZUNU ve ASKERLİKLE İLİŞKİLERİ BULUNMAMASI GEREKMEKTEDİR. 5.AL..

Trafik Kaza Danışmanlık alanında TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK şirketi İMG Hasar Danışmanlık A.Ş.'nin iş ilanıdır. İnsanlara yardım etmekten mutluluk duyacağınız, bir şey satmadığınız ve para tahsil etmediğiniz işimizde saha çalışmalarına açık, telefon aramaları yapabilecek, düzgün diksiyona..

Isparta / Merkez Koç Restaurant

Yeni açılan restaurantımız için muhasebe personeli alınacaktır. Turizm ve otelcilik mezunları ve referanslılar tercih sebebidir...

Isparta / Merkez Koç Restaurant

Yeni açılan restaurantımız için servis ve mutfak personeli alınacaktır. Turizm ve otelcilik mezunları ve referanslılar tercih sebebidir...

Isparta / Merkez Hürer İnşaat Turizm A. Ş

ISPARTA'DA YAPMAKTA OLDUĞUMUZ OTEL PROJESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İNŞAAT MÜHENDİSİ, MİMAR, İÇ MİMAR YA DA TEKNİKER ÖZELLİKLE OTEL VB . İNŞAATLARDA SAHA TECRÜBESİ OLAN ŞANTİYE MÜDÜRLÜĞÜ/ŞEFLİĞİ YAPMIŞ OLAN YAPILAN İNCE İŞLERİN TAKİBİNİ VE TESLİMİNİ YAPACAK HAK ..

Isparta / Tümü Mekiç Elektrik Elektronik

İş Tanımı Endüstriyel İşletmeler ,Process Otomasyon ve Enerji santralleri ( GES ) Sektöründe hizmet veren Şirketimizin Saha İşlerinde Çalıştırılmak üzere ELEKTRİK TEKNİSYENİ / USTASI aranmaktadır. Aranan Nitelikler * Tercihen askerliğini yapmış veya en az 2 Yıl tecilli..