Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta

Isparta mağazamızda, sekreterlik görevini üstlenebilecek aynı zamanda satış pazarlama alanında aktif rol alabilecek, diksiyonu düzgün tecrübeli bayan eleman alınacaktır...

Isparta / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasının İYAŞ PARK AVM'deki şubesinde görevlendirilmek üzere Isparta'da ikamet eden Retoran Müdür Yardımcısı aranmaktadır. En az 2 yıl benzer pozisyonda görev yapmış Lisans mezunu (tercihen Turizm Ot..

Isparta / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakend..

Isparta / Tümü Firma Adı Gizli

GENEL NİTELİKLER Şirketimizin Mersin ve Isparta' da faaliyet gösteren Çağrı Merkezi' nde görevlendirilmek üzere belirtilen niteliklere sahip "Takım Lideri" arayışımız bulunmaktadır; • Tercihen Üniversite mezunu, • Çağrı Merkezleri' nde benzer pozisyonda yöneticilik de..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Gıda, *Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye, Kimya vb.) *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Üretim alanında kendini geliştirmek isteyen *Üretim hatlarının ..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Lisesinin veya Meslek Yüksek Okulunun Gıda veya Kimya bölümlerinden mezun *Benzer pozisyonda minimum 1 yıl deneyim *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Sorgulayıcı ve gelişime açık *Tercihen MS Office programları kullanabilen ..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *B & G tipi ehliyet sahibi ve "Forklift Operatör Kullanım Sertifikası" sahibi *Tercihen lise mezunu *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Sorgulayıcı ve gelişime açık İŞ TANIMI *Üretim departmanına hammadde ve yardımcı mal..

Isparta / Tümü Aras Kargo

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargo..

Isparta / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için manisa,uşak,aydın,denizli,ısparta bölgede Sahada ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personel alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123) TL..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Genel Nitelikler - Tercihen 2-3 yıl üretim sektöründe deneyimli, - Endüstri Meslek Lisesi yada Meslek Yüksekokullarının Elektirik ve/veya Elektronik bölümlerinden mezun - MS Office programlarına ve tercihen PLC bilen - Askerlik görevini tamamlamış - Vardiyal..