Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta
Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Gıda, Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye, Kimya vb.) - Vardiyalı sistemde çalışabilecek - Üretim alanında kendini geliştirmek isteyen - Üretim hatlarının her ..

Tıbbi Teknolog, Çevre sağlığı veya toplum sağlığı konusunda eğitim almış Sağlık Memuru, Hemşire, Kimya Teknisyeni, Kimya Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknisyeni, Laboratuvar Teknisyeni, Laboratuvar Teknikeri, Ziraat Teknisyeni, Hekim, Veteriner Hekim, Biyolog, Eczacı, Kimy..

Isparta / Merkez Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Gıda, Kimya bölümleri) - Alanında en az 1 yıl tecrübeli - Word ve excel uygulamalarında orta seviye bilgi sahibi - Isparta'da ikamet eden/edebilecek olan - Askerlik görevini tamamlamış ..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana Görev ve Sorumlulukların Özeti: • Hammadde ve yardımcı malzemeleri üretim yapabilmek üzere istenilen miktar, zaman ve yerde hazır bulundurmak, mevcut makine, araç-gereç ve teçhizatı verimli bir şekilde kullanarak iş akışı ve iş sıralamasını gerçekleştirmek • Haftalık üretim programın..

Isparta / Merkez HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasının İYAŞPARK AVM'deki şubesinde görevlendirilmek üzere Isparta'da ikamet eden Kasiyer aranmaktadır. Bilgisayar ve MS Office programlarını kullanabilen, Müşteri odaklı ve güler yüzlü,..

Isparta / Tümü Mass Direct

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu, • Kozmetik ürün satışı, makyaj uygulamaları veya benzeri alanlarda deneyimli, • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, • Güleryüzlü, dinamik ve disiplinli, • Dış görünümüne önem veren, makyaj yapmayı seven, • Geliş..

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Cafe&Bistro bölümümüzde çalışmak üzere tecrübeli veya hızlı öğrenmeye ve uygulamaya yatkın , takım çalışmasına yatkın , insan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü , kişisel görünümüne özen gösteren , dinamik , dikkatli , düzenli , takipçi ve güleryüzlü çalışma arkadaşları aranmaktadır...