İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Fatih Ecrintur Turizm

Seyahat Danışmanı olarak Ecrintur Turizm bünyesinde görevlendirilmek üzere, • Min. 1 yıl Turizm alanında tecrübesi olan, • Biletleme / Ticketing konusunda bilgili ( GDS Amadeus), • İyi derece sözlü ve yazılı İngilizce hakimiyeti olan, tercihen Arapça dilini de bile..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Bos İnsan Kaynakları

Fuar, Kongre, Organizasyon, Tanıtım ve Turizm alanında faaliyet gösteren şirketimize Fuar departmanında pazarlama ve satışla ilgilenmek üzere eleman alınacaktır. İŞ TANIMI - Fuar takviminin takip edilmesi -Fuar müşterilerinin takibi ve multi-channel marketing yöntemiyle paz..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sayannemis Güzellik Merkezi

FİRMAMIZIN 4.LEVENT ŞUBESİNE DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI, PREZANTABL, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK, İKNA VE ORGANİZASYON KABİLİYETİ YÜKSEK, DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ 'HALKLA İLİŞKİLER' POZİSYONUNDA ÇALIŞABİLECEK TAKIM ARKA..

İstanbul Avrupa / Şişli Ccs Türkiye

SABİT 1.500 MAAŞ + SSK + YEMEK Mecidiyeköy'de ki firmamızda çalışmak üzere Müşteri temsilcileri aranmaktadır. Aranan Nitelikler ; - Yaratıcı, zeki ve çözüm odaklı çalışabilecek, - Türkçe’yi doğru ve nitelikli kullanabilen, - Akıcı ve düzgün b..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Kutlu Gayrimenkul

KUTLU GAYRİMENKUL DE ÇALIŞACAK BAYAN, DİKSİYONU DÜZGÜN, KENDİNE VE İŞİNE ÖZEN GÖSTEREN, SORUMLULUK SAHİBİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAYIŞIMIZ VARDIR. SSK + PİRİM + YEMEK ÇALIŞMA SAATLERİ VE PRİM FİYATLARI GÖRÜŞÜLECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Fatih COLIN'S

Sen de, "Colins'de Mağazacılık Kariyeri Yapmak Bize Uyar" diyorsan, ve aşağıdaki özelliklere sahipsen; Fatih Cadde ve Beyazıt Cadde' de bulunan mağazalarımız için Satış Danışmanı pozisyonuna başvuruda bulunabilirsin !... GENEL NİTELİKLER Tercihen 1 yıl deneyimli veya yetiştirebil..

İstanbul Avrupa / Esenler Yağızlar Giyim

Yağızlar Giyim Esenler Şubemize; DENEYİMLİ ÖN MUHASEBE (WORD, EXCELL KULLANABİLEN) PERSONELİ, GENEL ŞARTLAR; MUHASEBE: 1700 TL MAAŞ + SSK İZİN PAZAR GÜNÜDÜR NOT: ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH 9 AKŞAM 9, HAFTA İÇİ 1 GÜN İZİN...

İstanbul Avrupa / Bağcılar HALKA GRUP

İŞİN TANIMI Kozmetik sektöründe lider müşterimiz için KALE CENTER AVM’de bulunan cadde mağazamızda görevlendirilmek üzere, • Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alternatif ürünler sunacak, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmalarını yapacak, • Raf ve depo stoklarını..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Des-So Mimarlık

Beylikdüzü merkez ofisimizde tam zamanlı olarak çalışacak; Fuar sektöründe deneyimli, ikna kabiliyeti yüksek, sorumluluk sahibi, iletişimi kuvvetli, Beylikdüzü bölgesine yakın ikamet eden, vizyon sahibi, seyehat engeli olmayan, tercihen İngilizce bilen,Satış Temsilcisi aranmaktadır...