İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Yazılım Firmamızda Görev Alacak; - Kurumsal müşteri portföyü oluşturacak, - Portföyünde yer alan müşterileri talep ve isteklerini yürütecek, - Portföy oluşturmak için randevu çalışması yürütecek ve randevulara katılacak, - Saha çalışması gerçekleştirebilecek, - Y..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Biçen Gıda

İŞİN TANIMI : - Şirket hedef politikaları, yönetmelikleri ve müşteri memnuniyeti ilkeleri doğrultusunda günlük olarak satışı sağlanacak ürünlerin reyonlara düzenli bir şekilde dizilmesi - Ürünlerin son kullanma tarihlerine göre raflardan çıkarılması veya eksilen ürünlerin yerine ..

Bayiliğini yapmakta olduğumuz Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. de çalışmak üzere Saha Satış Elemanları aramaktayız. Aradığımız nitelikler; *Sahada aktif olarak satış yaparak, raporlaması ve takibini sağlaması, *Azimli, analitik düşünebilen, gelişime açık, saha ..

Sultangazi avizeciler sitesi/sanko sanayi civarında bulunan avize mağazamızda çalıştırılmak üzere, deneyimli satış personeli alınacaktır. Satış deneyimi -avize ve aydınlatma -mobilya -dekorasyon malzemeleri -beyaz eşya'da, en az 2 yıllık satış d..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Gürbüz Yangın Sön. Ltd. Şti

ÜLKE GENELİNDE YANGIN SÖNDÜRME VE İŞ GÜVENLİĞİ MALZEMELERİ TOPTAN SATIŞ VE ÜRÜN TANITIMI İÇİN SATIŞ ELEMANI ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına SEFAKÖY EVSHOP Mağazasında görevlendirilmek üzere, • M..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Bos İnsan Kaynakları

Fuar, Kongre, Organizasyon, Tanıtım ve Turizm alanında faaliyet gösteren şirketimize Fuar departmanında pazarlama ve satışla ilgilenmek üzere eleman alınacaktır. İŞ TANIMI - Fuar takviminin takip edilmesi -Fuar müşterilerinin takibi ve multi-channel marketing yöntemiyle p..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Peçenek Tekstil İnş. Kuyumculuk Ltd. Şti

TAM ZAMANLI VE PART TİME ELEMAN ARKADAŞLARI ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ: 09:00 - 21:00 HAFTA SONU: 10:00 - 20:00..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Qualia Fitness & Spa

GENEL NİTELİKLER Fitness sektöründe satış konusunda deneyimli/deneyimsiz , Spor sektörüne hakim, spor sektörüne hakim olmak isteyen. Yönetim, koordinasyon, planlama ve iş geliştirme yetkinlikleri gelişmiş, Müşteri portföyünün geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapabil..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mariavictoriaboutique

Mağazamızda görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1 yıl deneyimli, Enerjik, dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek, Satış odaklı çalışabilecek, Diksiyonu düzgün, Giyimine ve görünüşüne özen gösteren..