İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı

Millenicom çatısı altında, ürün ve servislerinin hedef bazlı saha satışı, satış sonrası hizmetleri, yeni pazar tespiti ve mevcut müşteri portföyünün geliştirilmesinden sorumlu olunacaktır. En az Lise mezunu,· Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Proje Art Yapı Tasarım

Mobilya ve corian İmalatı ve uygulamaları Yapan, Firmamızın, Çağlayan Kağıthanede Bulunan showroomumuzda Çalışacak. Mutfak, Mobilya ve Dekorasyon sektöründe en az 2 yıl deneyimli, Projelendirme, sunum, satış ve imalat teslimine kadar olan süreci takip edebilecek Tasarım yeteneği ..

Spor kluplerinin çözüm ortaklarını yapan pozitif çağrı merkezinde görevlendirilmek üzere satış taraftar temsilcileri aranmaktadır. Genel nitelikler; *18-30 yaş aralığında *Enerjisi yüksek *iletişim becerisine güvenen *İkna kabiliyeti yüksek *Deneyimli/dene..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Es My World Güzellik Merkezi

MERKEZİMİZDE ÇALIŞACAK İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ, DİKSİYONU DÜZGÜN PREZANTABL BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Asya Yapı İnşaat Ortaklığı

Esenyurt Bölgesinde Faaliyet Gösteren Şirketimize Aşağıdaki Şartlar ve Koşullarda Gayrimenkul Danışmanları Alınacaktır. Giyimine özen gösteren , öz güveni yüksek , ikna kabiliyeti güçlü , ekip olarak çalışmanın gücüne inanan takım arkadaşları arıyoruz. Tercihen ehliyetli ve aktif olarak..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Uysal Kitap Kırtasiye

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar - Kırtasiye ürünleri hakkında bilgi sahibi, - Satış konusunda tecrübeli, - En az lise mezunu, - Dış görünümüne özen gösteren, - Diksiyonu düzgün, - İnsan İlişkilerinde başarılı - Takım ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Barış Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti

İstanbul Gaziosmanpaşa Beşyüzevler'de bulunan sigorta acenteliğimize, En az 1 yıl sigortacılık alanında deneyimli, Sigorta şirkerlerinin Ekranlarını kullanabilen Teknik Personel (SEGEM) belgesine sahip, bayan eleman aranmaktadır. Tercihen: Gaziosmanpaşa Be..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Oyam Triko

BAKIRKÖY'DE BULUNAN BAYAN GİYİM MAĞZAMIZDA ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR İŞE ALINACAKTIR. BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN GÜLERYÜZLÜ , ÇALIŞKAN ARKADAŞLARIN BAŞVURULARINI BEKLERİZ. MAĞZAMIZ PASAJ İÇİNDE OLDUĞUNDAN DOLAYI PAZAR GÜNLERİ KAPALIDIR VE TATİL GÜNÜDÜR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Keyf Aksesuar

Mobilya ve aksesuar mağazasına satış elemanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Fatih Efteks Tekstil

Mağzamız bünyesinde çalışmak üzere Rusça bilen deneyimli bayan eleman aranmaktadır. Şartlar mülakatta görüşülecektir...