İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Myhome Emlak

BEYLİKDÜZÜ VE ESENYURT BÖLGESİNDE HİZMET VEREN OFİSİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE *İNSAN İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ *İŞ MOTİVASYONU YÜKSEK *PREZANTABL VE DİKSİYONU DÜZGÜN *GAYRİMENKUL ALANINDA YÜKSEK KAZANÇ VE KARİYER HEDEFİ OLAN *TAM ZAMANLI, BAYAN SATIŞ DANIŞMANLARI ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Lina İnşaat Ve Gıda

- Süt ve Süt ürünleri üzerinde pazarlama konusunda en az 3 yıl tecrübeli adaylar - Tercihen Pazarlama bölümü mezunu - Tercihen Büyükçekmece ve Beylikdüzü ilçesinde ikamet eden adaylar - İletişim becerileri kuvvetli - Kılık kıyafetine özen gösteren - Diksiyonu düzgün ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kale Yapı Gayrimenkul Ltd. Şti.

Türkiye’nin en hızlı gelişen sektöründe çalışmak istiyor, satış benim işim diyorsanız İnsan ilişkilerinde başarılı, öz güveni ve ikna kabiliyeti yüksek birisiyseniz. İşten korkmayan, yüksek kazanç hedefleyen birisiyseniz. İstek ve çaba sizden, Eği..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kale Yapı Gayrimenkul Ltd. Şti.

Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar bölgelerinde deneyimi olan gayrimenkul danışmanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bakırköy WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş HALKA GRUP

İŞİN TANIMI Kozmetik sektöründe lider müşterimiz için Beşiktaş’ta bulunan cadde mağazamızda görevlendirilmek üzere, • Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alternatif ürünler sunacak, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmalarını yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontro..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Cepmoda

ARANAN NİTELİKLER • Gelişime açık, • Vizyon ve Misyonumuz doğrultusunda bizimle aynı hedeflere odaklanabilecek, • Mağazacılık sektöründe kariyer hedefleyen • Erkek adaylar için Askerlik görevini tamamlamış, • Güler Yüzlü, Diksiyonu düzgün, • Kişisel Görünüş..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tropen İç Ve Dış Ticaret

* Lisans veya ön lisans mezunu * 23,28 yaşları arasında * Bay Bayan * Satış konusunda tecrübesi olan * Kargo takip yapabilecek *Online satış yapabilecek * Gıda ürünleri hakkında tecrübeli veya tecrübesiz ama çalışkan *Ekip çalışmasına yatkın * ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Yataş

Bilgisayar kullanmasını bilen daha önce satış tecrübesi olan özgüvenli bayan satış temsilcisi aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Esenler HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına ESENLER SOYLU AVM'de görevlendirilmek üzere, • Mağazad..