İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri sektöründeki markalara; * İlgili marka ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek, * Mağazacılık ve dayanıklı tüketim malları sektöründe tercihen tecrübeli veya yetiştirilmeye açık * Satış ve müş..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Vıla Tour

Seyahat Acentamızın Taksim Meydan ve Talimhane Ofislerinde Çalışacak İngilizce veya Arapça bilen,Uçak biletleri,Otel,Rezervasyonları,Kültür Turları satışı konusunda tecrübeli ve yetiştirilmek üzere elemanlar alınacaktır...

Çağrı Merkezi ve Back Offise Personeli aranıyor. KOBİ KURUMSAL İLETİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. bünyesinde, İstanbul Avrupa Yakasında bulunan Türk Telekom Grubu Kobi Satış Kanalında “Çağrı Merkezi ve Satış Destek Uzmanı” olarak görev alacak, kariyer hedefleyen, aşağıda belirtilen özellikl..

GENEL NİTELİKLER GENEL NİTELİKLER Dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen Bireysel Emeklilik , Hayat ve Sağlık Sigorta Şirketinin İSTANBUL ve çevre illerinde SİGORTA bünyesinde satış ve pazarlama kadroları oluşturulacaktır. - Büyüyen sigorta satış organizasyonumuz içer..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Multysystemtr Dental İmplant

Dental implant alanında faliyet gösteren şirketimize implant satış ve pazarlama deneyimi olan, satış odaklı çalışabilecek, aynı zamanda cerrahi asistanlığı yapabilecek takım arkadaşları arıyoruz. Sürücü ehliyeti ve aktif sürüş deneyimi olan bay veya bayan aranmaktadır. Fotoğrafsız..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Oxford Street Dil Okulu

*Uzun yıllardır eğitim sektöründe hizmet veren dil okulumuzun Bakırköy,Mecidiyeköy,Kadıköy şubelerinde görevlendirilmek üzere , *En az lise mezunu, *İletişim ve organizasyon becerileri yüksek, *Müşteri odaklı, *Başarı odaklı, hırslı, *Analitik düşünebilen,..

İstanbul Avrupa / Fatih Bayramoğlu Alışveriş Merkezi

BAYRAMOGLU AVM 1975 YILINDA FATİH TE KURULAN MOBİLYA-HALI -BEYAZ EŞYA- EV TEKSTİLİ-ZÜCCACİYE MAĞAZAMIZA BAY-BAYAN SATIŞ TEMSİLCİSİ ARAMAKTAYIZ. LİSE MEZUNU ,SATIŞ KONUSUNDA DENEYİMLİ , DİKSİYONU DÜZGÜN ,PREZANTABL,İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK.İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI,EKİP ÇALIŞMASINA UYABİLECEK MO..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Öna Yazılım Ve Medya Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.

GENEL NİTELİKLER - Web Yazılım veya CRM yazılım satışı konusunda tecrübeli, - B sınıfı ehliyet sahibi olup aktif olarak araç kullanabilen ve yurtiçi seyahat engeli olmayan, - Bay adaylar için askerliğini tamamlamış olan, - Prezantabl/Dış görünümüne özen gösteren,..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Demirhan Yapı İnşaat

AVCILAR-BEYLİKDÜZÜ-ESENYURT BÖLGELERİNDE HIZLA BÜYÜYEN FİRMAMIZDA GAYRiMENKUL SATIŞINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE GAYRİMENKUL SATIŞ TEMSİLCİSİ BAY- BAYAN VE TİCARİ BÖLÜMDE ÇALIŞACAK BAYAN ARKADAŞLAR ARANIYOR ARANAN ŞARTLAR: EHLİYETİ OLMASI VE AKTİF ARAC KULLANABİLMESİ..

İstanbul Avrupa / Şişli Eskan Danışmanlık Hizmetleri

Eskan Şirketler Grubunun Mecidiyeköy merkezde yeni şubesine - Gelen aramalara satış yapacak - Diksiyonu düzgün - Takım çalışmasına ayak uydurabilecek - Bitkisel ürün satışında tecrübeli veya yetiştirilmek üzere - Bilgisayar programlarına hakim (office word excel)..