İstanbul Avrupa Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Beşiktaş OLGAR Şirketler Grubu

GENEL NİTELİKLER OLGAR Şirketler Grubu'nun, outdoor ve ekstrem sporlara ait birçok büyük markayı bünyesinde bulunduran, tekstil ve ekipmanların satışını yapan SPX Mağazaları'nda görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI arıyoruz. En az lise mezunu Mağazacılık ve satış ..

İstanbul Avrupa / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz alanında lider eğitim ve yönetim danışmanlığı firması için "Kurumsal Satış Danışmanı" aramaktayız. İş Tanımı : *Potansiyel müşterilerle telefonla görüşecek ve yüzyüze görüşme için randevu alabilecek, *Teklif hazırlama, CRM sisteminin ..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Medlife Group

CEVİZLİBAĞ NEF 13 PLAZA'DA BULUNAN ÇAĞRI MERKEZİMİZE -DİKSİYONU DÜZGÜN -EKİP VE TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN -GİYİM KUŞAMINA ÖZEN GÖSTEREN,PREZENTABL -RAHAT ÇALIŞMA ORTAMINDA KENDİNİ GÖSTEREBİLECEK,İSPATLAYABİLECEK - EN AZ 1 SENE ÇAĞRI MERKEZİ TECRÜBESİ BULUNAN..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Abas Türkiye

GENEL NİTELİKLER abas, ERP yazılım danışmanlık hizmeti ve desteği sunan yerel olarak konumlandırılmış firmalardan oluşan Almanya merkezli global bir gruptur. İşletmelere, 35 yıllık tecrübesi ile ERP yazılım çözümleri sunmaktadır. Almanya Karlsruhe merkezi ile birlikte 29 ülke ve 65 loka..

İstanbul Avrupa / Fatih Yavuzlar Ayakkabı - Ayakkabingo

Toptan Ayakkabı satış firmamız olan Yavuzlar Ayakkabı'da görevlendirilmek üzere; - Gelen müşterilerle ilgilenecek ve bilgi verebilecek, - Müşteriler ile telefonda irtibat kurabilecek, - Satış gerçekleştirip, takibinde bulunabilecek, - Takım çalışmasına ayak uydurabilec..

İstanbul Avrupa / Avcılar HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına AVCILAR GÖRMEZ AVM'de görevlendirilmek üzere, • Mağaza..

İstanbul Avrupa / Bağcılar HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına BAĞCILAR GÖRMEZ AVM'de Bölgesinde görevlendirilmek üzere, ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Efsane Bayrak

Gayrimenkul uzmanı, Deneyimli, Referans verebilecek Bay yada bayan 35-40 yaşlarında İstanbul'u iyi bilen Araç kullanabilen..