İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA; Muhasebe departmanımız da yetiştirilmek üzere iŞ BAŞI EĞİTİM PROGRAMI BÜNYESİNDE personel alımı yapılacaktır...

İzmir / Konak Ege Özel Grup

Ege Özel Grup bünyesinde; * KONAK'ta bulunan 5 yıldızlı Otel projemizde değerlendirilmek üzere; Temizlik konusunda deneyimli, Temizlik ekipmanlarını kullanabilecek, Ekip çalışmasına uyumlu, Vardiyalı çalışabilecek, BAY Temizlik Personeli alın..

İzmir / Bornova Mepol Gıda Paz Ltd Şti

BORNOVA IŞIKKENT DE BULUNAN FİRMAMIZA EN AZ TİCARET LİSESİ MEZUNU BAY MUHASEBE ELEMANLARI ALINACAKTIR. NETSİS PROGRAMI İLE EXCEL VE WORD BİLENLER ÖNCELİKLİ OLACAKTIR ASKERLİK İLİŞİĞİ OLMAYAN VE ARAÇ KULLANABİLEN EHLİYETLİ OLANLAR TERCİH EDİLECEKTİR..

İzmir / Çiğli NEMAK TÜRKİYE

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için "Malzeme Ambarı Elemanı" arayışımız bulunmaktadır. * En az Meslek Lisesi ve MYO mezunu olan, * Ms Office programlarını kullanabilen, * SAP programını kullanabilen, * Tercihen Forklift Operatörlüğü belgesi olan, ..

İzmir / Güzelbahçe Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde GÜZELBAHÇE'de bulunan "Site Güvenliği" projemizde görevlendirilmek üzere, ÖGG takım arkadaşları aramaktayız. Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Askerliğini yapmış, 22-40 yaşlarında, Diksiyonu düzgün, ÖGG görevinde en az bir yıl..

İzmir / Kemalpaşa Demaş Makina

İŞİN TANIMI : İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ nde talaşlı üretim sektöründe faaliyet gösteren fabrikamıza, ÜRETİM bölümünde istihdam edilmek üzere “CNC TORNA ve CNC DİK İŞLEM OPERATÖRÜ” olarak görevlendirilecek tecrübeli veya kendini bu alanda yetiştirmek isteyen tecrübesiz ça..

GIDA ÇARŞISINDA BULUNAN FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK, ÖN MUHASEBEDEN ANLAYAN BAYAN ELEMAN ARANIYOR...

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

Güzelbahçe'de bir villada yerleşik olan şirketimizin ulaşım, bahçe işleri ve çeşitli teknik işlerini yapabilecek vasıflı bir eleman arıyoruz! Tercihen; Güzelbahçe, Urla, Narlıdere, Balçova gibi iş yerimize yakın semtlerden birinde oturan, Elektrik işlerinde eli iyi bir şekilde a..

İzmir / Tümü Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) takım arkadaşları aramaktayız. BAY, Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Ekip çalışmasına uyumlu, Askerliğini yapmış, Vardiyalı olarak çalı..

İzmir / Gaziemir Bmb Technology

BMB Su Arıtma, Türkiye'de kurulmuş bir firma olup Türk, Amerikan & Fransız girişimciler tarafından yönetilen , nano teknolojik su arıtma cihazları ve sistemleri üreticisidir. 2006 yılında kurulan firmamızın hedefi su arıtma teknolojilerinde global lider olmaktır. *İzmir’de ikamet eden..