İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Gaziemir Bmb Technology

BMB Su Arıtma, Türkiye'de kurulmuş bir firma olup Türk, Amerikan & Fransız girişimciler tarafından yönetilen , nano teknolojik su arıtma cihazları ve sistemleri üreticisidir. 2006 yılında kurulan firmamızın hedefi su arıtma teknolojilerinde global lider olmaktır. *İzmir’de ikamet eden..

İzmir / Çiğli NEMAK TÜRKİYE

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için "Proses ve Final Kontrol Elemanı" arayışımız bulunmaktadır. * En az Meslek Lisesi ve MYO mezunu olmak, * Ms Office programlarını kullanabilen, * Tercihen otomotiv sektöründe kalite tecrübesi olan, * Üretilen parçalar..

30 Yaşını aşmamış, en az Lise mezunu, telefonda iletişim ve ikna becerisi yüksek, performans kriterlerine uyarak hedef odaklı çalışabilecek, problem çözme ve analitik düşünme yeteneğine sahip, ekip çalışmasına yatkın, hizmet kalitesine önem veren, sürekli öğrenmeye ve gelişime açık, tercihen YTS ve ..

İzmir / Konak 3ka Tekstil

- Tek düzen hesap planına hakim, -Muhasebe programlarını iyi bilen, (Tercihen Eta) - Cari Hesap takibi,fatura, irsaliye düzenlenmesi,kasa işlemleri konusunda en az 2 yıl deneyimli, - Microsoft office programlarını iyi kullanabilen, -Tercihen 4 yıllık Üniversite mezunu ..

İzmir / Bornova Çimstone

Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, doğaya ve insana verdiği değerle yaşam kalitesini arttırmayı ilke edinen AKG Yalıtım ve İnşaat Malz. San. ve Tic. A.Ş.’ye bağlı Çimstone şirketimizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerde " Üretim Elemanı " aranmaktadır. ..

İzmir / Bornova Bisquitte

Bisquitte Bornova, Optimum, Bostanlı, Buca, Alsancak ve Manisa Magnesia şubelerimizde görevlendirilmek ve yetiştirilmek üzere bizim gibi mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seven takım arkadaşları arıyoruz ! Son yılların en çok konuşulan markasının bir parçası olmak ister misiniz ?..

İzmir / Çiğli Norm Civata

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip, sektöründe öncü şirketimizin ayıklama bölümünde çalışacak aşağıdaki özelliklere sahip "Forklift Operatörü" alınacak..

İzmir / Gaziemir Ege Özel Grup

GAZİEMİR SERBEST BÖLGEDE BULUNAN FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; * FABRİKA ORTAMINDA EV TİPİ ANKASTRE ÜRÜNLERİN MONTAJ HATTINDA ÇALIŞABİLECEK, * 45 YAŞINI AŞMAMIŞ, * SAĞLIK PROBLEMİ OLMAYAN, * BAY / BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. SGK+YE..

Yeni oluşturulacak birimde çalıştırılmak üzere, İcra Takibi ve Haciz konusunda deneyimli, UYAP kullanabilen, tercihen yüksekokul mezunu, (en az lise mezunu) 30 yaşını aşmamış, referans verebilecek erkek elemanlar alınacaktır. Başvurusu uygun görülen arkadaşlar belirlenecek günde mülakata çağrılaca..

Danışmanlığını Yapmış Olduğumuz Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalara Ürün Depolama, Dağıtım, Montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetleri sunan ve teknolojik alt yapı hizmeti sağlayan entegre lojistik firması için Hızla büyüyen yapımızda görevlendirilmek üzere;..