İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Gaziemir Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

İzmir / Tümü Guis Güvenlik

ÇOK ACİL!!! İzmir - Karşıyaka'da bulunan mağaza projemizde çalıştırılmak üzere Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan BAY güvenlik görevlileri aranıyor. - 9 Saat çalışma - Haftada 1 gün izin - 1900 TL Maaş + SSK İletişim - Yılmaz Bey GSM : 0549 326..

İzmir / Kemalpaşa Elkima Elektrik

ÜRETİMDE ÇALIŞACAK ELEMANLAR Elektrik ve Enerji sektörünün liderlerinden biri olan ve İzmir Kemalpaşa da bulunan firmamız için çeşitli departmanlarda üretim elemanı olarak görevlendirilmek üzere Çiğli - Karşıyaka - Bayraklı - Bornova - Yeşilova - Çınarlı - Mersinli - Kemalp..

İzmir / Aliağa RAVAGO GROUP TURKEY

İzmir Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'ne taşınacak olan üretim fabrikamızda görev alabilecek Kalite Kontrol Teknisyenleri aramaktayız. (Taşınma tamamlanana kadar Gebze lokasyonunda görev yapılacaktır) Başvuru yapacak olan adaylar için aranan nitelikler; - Teknik lise, ya da ..

İzmir / Kemalpaşa Dikkaya Teknik Malzemeler

Üretim/ Montaj elemanı Üretimde çalışmış, elektronik kart montajında bulunuş, lehim yapma tekniklerini bilen; Montaj bölümünde; * Mekanik Montajı biten ürüne elektronik kartların montajını yapacak, * Ürünü Kalibrasyon masasında montajını yaparak test edecek ve kalibrasyonunu ..

İzmir / Bornova Comdata Türkiye

Sigorta sektöründe faaliyet göstermekte olan müşterimiz için aşağıdaki özelliklere sahip, İŞ TANIMI İzmir Bornova'da ikamet eden, Tercihen Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinden mezun, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, İkna kabiliyeti kuv..

İzmir / Karşıyaka Mcdonald's
İzmir / Bornova Genç Boran Özel Güvenlik

Müracaat edecek olanların özel güvenlik kimlik kartı mevcut olması ve izmir de ikamet etmeleri gereklidir...

İzmir / Konak Simge Moda

Gelinlik,Nişanlık ve Abiye üzerine üretim yapan firmamıza tasarım yapabilecek aynı zamandada yaptığı tasarımı dikebilecek tasarımcılar(terzi) alınacaktır...