İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Tümü Ege Özel Grup

Ege Özel Güvenlik bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) takım arkadaşları aramaktayız. BAY, Silahlı / Silahsız ÖGG kimlik kartı olan, Ekip çalışmasına uyumlu, Askerliğini yapmış, Vardiyalı olarak çalı..

İzmir / Bornova Tan Fermuar

BORNOVA IŞIKKENT'TEKİ FERMUAR İMALATI YAPAN FİRMAMIZIN MAĞAZA BÖLÜMÜNE ÖN MUHASEBEDE ÇALIŞACAK AYNI ZAMANDA GELEN MÜŞTERİLERLE İLGİLENEBİLECEK BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

İzmir / Kemalpaşa Demaş Makina

İŞİN TANIMI : İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ nde talaşlı üretim sektöründe faaliyet gösteren fabrikamıza, ÜRETİM bölümünde istihdam edilmek üzere “CNC TORNA ve CNC DİK İŞLEM OPERATÖRÜ” olarak görevlendirilecek tecrübeli veya kendini bu alanda yetiştirmek isteyen tecrübesiz ça..

İzmir / Kemalpaşa Demaş Makina

İŞİN TANIMI : İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi' nde faaliyet gösteren, Armell markası ile gıda dolum ve paketleme makineleri üreten ve üretiminin önemli kısmını yurtdışına ihraç eden fabrikamıza Montaj Elemanı olarak görevlendirilecek tecrübeli veya tecrübesiz, vasıflı veya vasıf..

28 Yaşını aşmamış, en az Lise mezunu,tercihen tahsilat deneyimli, telefonda iletişim ve ikna becerisine sahip,performans kriterlerine uyarak hedef odaklı çalışabilecek, problem çözme ve analitik düşünme yeteneğine sahip, ekip çalışmasına yatkın, hizmet kalitesine önem veren, sürekli öğrenmeye ve gel..

İzmir / Kemalpaşa Horoz Lojistik

Genel Nitelikler: Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic A.Ş. Şirketimizin İzmir-Kemalpaşa Lokasyonu' nda görevlendirilmek üzere; •En az ilköğretim mezunu, •Tercihen G sınıfı sürücü belgesi olan ve Forklift kullanabilen, •Tercihen Ürün Toplama,Paketleme, Yükleme..

İzmir / Aliağa Bakırcı Mali Müşavirlik

Aliağa da faaliyet gösteren Mali Müşavirlik Bürosuna Eleman aranmaktadır. Aliağa ve yakınlarında ikamet eden adaylar önceliklidir...