İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İNŞAAT FİRMAMIZ İÇİN NETSİS PROGRAMINI BİLEN, DİKSİYONU DÜZGÜN, İŞ TAKİBİ İYİ OLAN, KARŞILAMA VE ÖN BÜRO ELEMANI ALINACAKTIR...

İzmir / Konak Büro 76

ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ VE TAAHHÜDÜ KONULARINDA FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERDE ÖN MUHASEBE VE YÖNETİCİ ASİSTANI OLARAK ELEMAN ARANMAKTADIR. ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİKLER; - EN AZ TİCARET LİSESİ MEZUNU OLMAK - OFİS İÇİ GÜNLÜK İŞLEMLERİ YÜRÜTMEK -..

İzmir / Bornova Yalın Ayakkabı İmalat

Yalın ayakkabı olarak imatta 30 yıllık tecrübe ile çalışmalarımza devam etmekteyiz. Çalışma ortamımıza Üretim içinde çalışmak üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. Yerimiz ayakkabıcılar sitesi ışıkkettedir. Ssk+yemek..

İzmir / Bornova Mupek Taşımacılık

Kara yolu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren ve sektöründe lider durumda olan firmamız için; bilet satış bölümünde görev alacak çalışma arkadaşları arıyoruz. ARANAN NİTELİKLER En az lise mezunu 18 - 35 yaş arası Satış ve ikna kabiliyeti olan İnsan ilişkileri..

İzmir / Bayraklı Riskomer Osgb

İş sağlığı ve güvenliği alanında faaliyet gösteren firmamızın İzmir ofisinde çalışacak ön muhasebe personeli alınacaktır. GENEL NİTELİKLER En az 2 yıl ön muhasebe ve tahsilat deneyimlerine sahip, Ofis içi ve takım çalışmasına yatkın, İnsanlarla iyi iletişim kurabilen,..

İzmir / Karabağlar CARREFOURSA

İş Tanımı İzmir Fahrettin Altay CarrefourSA Mini marketimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın..

İzmir / Torbalı Maktest A. Ş.

İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikamıza Torna&Tesviye Talaşlı İmalat konularında eğitim görmüş,öğrenime açık ,Meslek Lisesi Mezunu ,Askerliğini tamamlamış yetiştirilmek üzere eleman alınacaktır...

İzmir / Çiğli Becom Gıda

GIDA ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA *ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ *20-35 YAŞ ARASINDA * ÜRETİM DEPARTMANINDA AKTİF OLARAK ÇALIŞABİLECEK *YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK *B SINIFI EHLİYETLİ VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN BAY ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALIN..

İzmir / Bayraklı Endüstriyel Tasarım Ltd Şti

ileri seviye de rhinoceros, maya, 3d max, V-ray, maya ve photoshop ve Office programlarını kullanabilen , yaratıcı yönü ve tasarım kabiliyeti yüksek, yoğun çalışma programımızda yeni gelişmelere açık çalışma arkadaşları aramaktayız...