İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman
İzmir / Çiğli Norm Civata

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip, sektöründe öncü şirketimizin ayıklama bölümünde çalışacak aşağıdaki özelliklere sahip "Forklift Operatörü" alınacak..

İzmir / Güzelbahçe Erenler Isı Market İnşaat Nakliye

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Netsis programı kullanabilen Ön Muhasebe Elemanı alınacaktır...

İzmir / Narlıdere Ege Perde

İzmir Narlıdere'de bulunan iş yerimizde çalışmak üzere perde satış alanında önceden deneyimi olan bay / bayan eleman alınacaktır. Deneyim şart koşulmaktadır. En az lise mezunu B Sınıfı Sürücü Ehliyeti Sektör de en az 3 yıl deneyim 25 - 40 yaş aralığında İstik..

İzmir / Bornova Bisquitte

Bisquitte Merkez Ofiste ; İnsan kaynakları ve genel muhasebe konularında deneyimli, Netsis bilen, iletişim becerileri iyi, planlı ve sistemli çalışmak arkadaşları arıyoruz...

İzmir / Çiğli Ege Özel Grup

Ege Özel Grup Bünyesinde ÇİĞLİ AOSB' nde bulunan projemizde görevlendirilmek üzere; Bay / Bayan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, Paketleme-ayıklama-üretim alanında tecrübeli, Vardiyalı çalışabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, 30 yaş ve altı, ..

Projelerimizde çalışacak Temizlik personeller aramaktayız. Maaş+ Yol+ Agi+ Yemek+ SSK..

İzmir / Konak Smmm Niyazi Karatekin

Konak Milli Kütüphane Caddesinde bulunan muhasebe büromuza daha önce muhasebe bürosunda çalışmış deneyimli, Tercihen Luca ve Netsis programını bilen çalışma arkadaşı aranmaktayız...

İzmir / Çiğli Norm Civata

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip, sektöründe öncü şirketimizin üretim, paketleme ve ayıklama bölümünde çalışacak, aşağıdaki yetkinliklere sahip elema..

İzmir / Bayraklı 5s Otomotiv

Ankara, İstanbul-Asya, İstanbul-Avrupa, İzmir ve Samsun’da bulunan 5S Araç Kiralama ofislerinde firmamızın değerlerine ve başarısına katkı sağlayabilecek ön muhasebeye uygun takım arkadaşları aranmaktadır. Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul Avrupa ve Asya ş..