İzmir Eleman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Eleman

İzmir Karşıyaka'da yer alan firmamızda Ön Muhasebe Elemanı olarak görevlendirmek üzere; -Üniversitelerin ilgili Lisans bölümlerinden mezun, -Ön Muhasebe/Büro alanında en az 2yıl deneyimli, -MS Office(Excel) uygulamalarını iyi düzeyde kullanabilen, -Fatura kesme işlemin..

İzmir / Konak Smmm Bülent Çiftçi

MUHASEBE OFİSİNE ; TEK DÜZEN HESAP PLANINA HAKİM 1. VE 2. SINIF DEFTER İŞLEYEBİLEN , BEYAN,BİLDİRGE DÜZENLEYEBİLEN MUHASEBE BÜROSU TECRÜBESİ OLAN (TERCİHEN ZİRVE MÜŞAVİR PAKET KULLANILMASI) DİKKATLİ,İŞ TAKİBİ YAPABİLEN VE SORUMLULUK SAHİBİ ELEMAN ARANMAKTADIR...

İzmir / Tire Sütaş

Sektörünün lider markası Sütaş’ta, uzmanlardan oluşan ekibin bir parçası; sütün ve yaptığı işin iyiliğine inanan, sosyal sorumluluk bilinciyle çalışan bir ailenin üyesi olmak ister misiniz? İzmir Tire'de, 2016 yılının ilk yarısında faaliyete geçecek olan yeni tesisimizde "Mekanik Bakım ..

İzmir / Tümü Eleman İnsan Kaynakları

Fabrikamızın çeşitli departmanlarında görevlendirilmek üzere bay- bayan vasıflı vasıfsız personeller alınacaktır. Çalışma şeklimiz 3 vardiyadır. 07:00-15:00 / 15:00-23:00 / 23:00 -07:00 yol + yemek+ sgk+ agi verilecektir. İzmir'in her bölgesine s..

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların finansal ihtiyaçlarını b..

İzmir / Karşıyaka KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..